14 верес. 2016 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

102

0

Вінницький «політех» заробить мільйон на транспортній реформі в Дніпрі

Вінницький «політех» заробить мільйон на транспортній реформі в Дніпрі

 Транспортну реформу в Дніпрі розпочне Вінницький технічний університет 


Вінницький «політех» заробить мільйон на транспортній реформі в Дніпрі

 ГП «Департамент транспорту та охорони навколишнього середовища Дніпропетровської міської ради» має намір укласти угоду з Вінницьким національним технічним університетом на Проведення комплексного обстеження пасажиропотоку на міських маршрутах міста Дніпро та розробку проекту оптимізації пасажирської маршрутної мережі міста. Вартість угоди 1,18 млн. гривень.

Повідомлення про намір укласти договір опубліковано на сайті публічних закупівель Prozzoro.

Відповідно до тендерної документації, Вінницький політехнічний університет впроваджуватиме проект в п’ять етапів протягом місяця:

  • Розробка концепції розвитку міського пасажирського транспорту загального користування м. Дніпро та затвердження концепції

  • Підготовка матеріалів та визначення попиту населення на перевезення пасажирів міським транспортом загального користування м. Дніпро

  • Обробка результатів обстеження (по кожному маршруту вивчать кількість пасажирів, завантаження та пасажиропоток, необхідну кількість транспортних засобів та інтервал руху)

  • Аналіз маршрутної мережі з визначенням основних напрямків перевезень (вивчать основні та підвізні маршрути, дублювання маршрутів, загальне завантаження перегонів, необхідність основної кількості маршрутів та їх інтервал руху)

  • Розробка проекту розвитку системи міських пасажирських перевезень (проект розвитку міститиме схему оптимізованої маршрутної мережі, програму модеренізації рухомого складу, перелік заходів для модеренізації транспортної системи, оцінку ефективності проекту та фінансові показники проекту).

Також в документах тендерної документації є довідка про аналогічні роботи які університет проводив у Вінниці під час транспортної реформи.

Нагадаємо, в травні мер Дніпра Борис Філатов відвідав Вінницю. Потім, мер Вінниці Сергій Моргунов повідомив, кого з фахівців відправляв в Дніпро, щоб допомогти впроваджувати транспортну реформу, про яку говорив Борис Філатов.

Як відомо, в Житомирі теж хочуть провести транспорту реформу, як у Вінниці.

У Вінниці «транспортна реформа» була проведена в лютому 2012 року.

Вінниця.info