12 листоп. 2015 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

82

0

Вінниця без СЕС. Весь колектив санстанції відправили у відпустку

Вінниця без СЕС. Весь колектив санстанції відправили у відпустку

 Працівників санстанції відправили на місяць у відпустку 


Вінниця без СЕС. Весь колектив санстанції відправили у відпустку

 Колектив Вінницького міського управління ГУ Держсанепідслужби у Вінницькій області відправили у відпустку без збереження зарплати.

Відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті Вінницького міського управління Держсанепідслужби.

«Згідно Наказу №210-К від 30 жовтня 2015 року всі фахівці Вінницького міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Вінницькій області знаходяться у відпустці без збереження заробітної плати строком з 02 по 30 листопада 2015 року», - зазначено в повідомленні.

Як прокоментувала редакції ВИННИЦА.info начальник управління Ірина Односталко, відповідний наказ видано у зв’язку з реорганізацією Держсанепідемслужби та відсутністю фінансування на наступний місяць.

За словами Ірини Односталко, вона як начальник управління та ще кілька працівників працюють, тому моніторинг ведеться і місто без контролю не залишилось. У випадку якихось надзвичайних ситуацій працівників викликатимуть на роботу.

Нагадаємо, головне управління ветеринарної медицини, фітосанітарна інспекція, Держспоживінспекція та головне управління Держсанепідемслужби у Вінницькій області реорганізовуються в Управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

ВИННИЦА.info


0
0