28 серп. 2014 15:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

46

0

Вінниця не святкуватиме день міста

Вінниця не святкуватиме день міста

Громадян закликають приєднатись до благодійної підтримки військових та переселенців зі сходу України


Вінниця не святкуватиме день міста

У Вінниці на 6 вересня було заплановано заходи з нагоди святкування Дня міста, але в зв’язку з ситуацією на Сході України, та фактичним військовим втручанням РФ на територію України святкові заходи відміняються.

Про це 28 серпня під час прес-конференції повідомив в. о Вінницького міського голови Сергій Моргунов.

«6 вересня святкувати День міста ми не будемо. Я подіваюсь що вінничани з розумінням віднесуться до цього рішення і підтримають його, адже на Сході гинуть люди», - повідомив С. Моргунов.

Міська влада пропонує вінничанам й надалі брати участь у благодійних акціях на підтримку військових та переселенців зі Сходу, які проживають на території нашої області.

Зокрема, в кінотеатрі «Родина» з 31 серпня почнуть транслювати фільми, виручені за квитки кошти направлять для закупівлі теплої амуніції для захисників з Вінниччини.

З нагоди Дня міста на Майдані незалежності громадська організація «Розвиток. Розвиток» проведе соціальний проект під назвою «З вірою в захисників, з надією на мир, з любов’ю до України»..

В рамках проекту 6 вересня на Майдані незалежності буде організовано майстер-класи з виготовлення пам’ятних сувенірів, вінничани разом створять інтерактивну газету миру. Виготовлені сувеніри направлять в зону АТО для захисників, які відстоюють суверенітет України та наш мир.

Також будуть розміщені скриньки благодійного фонду «Подільська Громада» для благодійних внесків.

Крім того, 6 вересня з 12 до 18 години пройде акція на підтримку переселенців. Вінничан запрошують приносити домашню консервацію, її передадуть для родин зі сходу, які залишились без даху над головою.

ВИННИЦА.info

 


0
0