20 січ. 2017 11:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

63

0

Вінниця змінює вуличне освітлення: за рік встановили близько тисячі економних ламп

Вінниця змінює вуличне освітлення: за рік встановили близько тисячі економних ламп

 За рік у Вінниці встановили близько тисячі світильників


Вінниця змінює вуличне освітлення: за рік встановили близько тисячі економних ламп

У 2016 році продовжилось встановлення нових світильників вуличного освітлення. Найбільш інтенсивно ці роботи велись на приєднаних територіях. Енергозберігаючі лампи з’явились на ділянках вулиць Данила Нечая, Затишна, Щаслива, Абрикосова, Хмельницькому, Гніванському та Немирівському шосе тощо. Також енергозберігаючі світильники встановили по вулицях Порика, Космонавтів, Київська тощо. Загалом у минулому році для вуличного освітлення міста встановили 987 нових ліхтарів.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

 «У минулому році по місту встановлено 987 світлодіодних світильників. Велика частина з них – на приєднаних територіях. Наприклад, по Барському шосе встановлено 121 ліхтар, по вулиці Данила Нечая – 170, по Хмельницькому шосе – 51, по вулиці Святошинська –103. Також освітлення з’явилось по вул. Святошинській,1,2, на провулку  Святошинському та вулицях Зоряній, Затишній, Помаранчевій, Щасливій, Веселковій, Місячній, Абрикосовій тощо», – каже начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вячеслав Хілінський.

Також минулого року зроблено додаткове освітлення біля шкіл №26, №25, №13. Встановлено світильники у Лісопарку на алеї до нового дитячо-спортивного мультикомплексу. Крім того, вуличне освітлення побудовано на ділянках вулиць Космонавтів, Порика, Київська тощо.

 

На цей рік заплановано встановити більше тисячі світильників.

Вінниця.info