23 жовт. 2014 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

63

0

Вищий суд визнав Свитка правим у звільненні Власюка

Вищий суд визнав Свитка правим у звільненні Власюка

 Суд відмовив Віктору Власюку у задоволенні позовних вимог в питанні поновлення на посаді головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи

 


Вищий суд визнав Свитка правим у звільненні Власюка

 Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ ухвалено рішення (Ухвала від 2 жовтня 2014 року) про відхилення касаційної скарги Віктора Власюка, який оскаржував рішення апеляційного суду Вінницької області (від 19 серпня 2014 року) про відмову йому у задоволенні позовних вимог в питанні поновлення на посаді головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Слід зазначити, що після низки судових процесів Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ остаточно підвів риску під питанням правомірності звільнення екс-керівника Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Віктора Власюка. А отже, дії голови обласної ради Сергія Свитка щодо звільнення Віктора Власюка з посади керівника вищезазначеного закладу в зв’язку із закінченням терміну дії контракту є законними.

«Нарешті суд касаційної інстанції поставив крапку в питанні законності звільнення Віктора Власюка. Отже, дії керівництва обласної ради визнано правомірними. Хочу підкреслити, що зазначене рішення є не тільки демонстрацією торжества закону і права, але й закономірним та справедливим наслідком змагань громади області за звільнення Віктора Власюка з посади головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Варто зазначити, що саме під керівництвом Віктора Власюка Вінницький МСЕК набув негативної репутації через численні скарги громадян на корупційні дії керівництва цього закладу», - коментує голова облради Сергій Свитко.

ВИННИЦА.info


0
0