4 лип. 2017 14:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

127

0

Вітаміни для жіночого здоров’я. Чим корисні крупи від «Гостинної оселі»

Вітаміни для жіночого здоров’я. Чим корисні крупи від «Гостинної оселі»

 Вітаміни для жіночого здоров’я. Чим корисні крупи від «Гостинної оселі»


Вітаміни для жіночого здоров’я. Чим корисні крупи від «Гостинної оселі»

 Користь круп і каш для жіночого здоров'я, краси і фігури величезна. Вони допомагають зберегти молодість, поліпшити здоров'я, стати стрункішою і мати гарне самопочуття. Торгова марка «Гостинна оселя» дбає про своїх клієнтів, тому на столі у господинь лише якісна і смачна продукція.

З нагоди найніжнішого свята весни, «Гостинна оселя» пропонує дізнатися, чим же корисні крупи для жіночого здоров’я.

Вівсяна каша – оберіг краси

Овес – це злак, який був відомий ще з часів Гіппократа. А на сході і в Тибеті вважали, що люди, які їдять вівсянку, стають витривалими, сильними і здоровими. Вівсяна крупа від «Гостинної оселі» багата вітамінами, калієм, фтором, фосфором, йодом, залізом, цинком. Вівсяні пластівці містять унікальні амінокислоти. Завдяки цьому сніданок з вівсяної каші позитивно впливає на роботу кишечнику та обмін речовин. Каші з вівсянки покращують стан шкіри і волосся, зміцнюють імунітет, покращують зір, сприяють регулюванню маси тіла, виводять з організму холестерин і знижують рівень цукру в крові, допомагають відновити сили після хвороби.

Гречана каша ТМ «Гостинна оселя» – здоров'я печінки і судин

Батьківщина гречки – гірські райони Індії. Це єдина каша, яку можна їсти навіть увечері. Гречка є однією з найбільш корисних круп. Вона багата вітамінами. Це справжня природна міні-аптека, яка підвищує захисні сили організму, виводить з організму шкідливий холестерин. Гречану кашу рекомендують при дієтичному харчуванні. Гречка корисна для печінки, позитивно впливає на судини, щитовидну залозу, серце, легені і бронхи.

Пшоняна каша – здоров'я серця

Пшоно отримують з проса. Його батьківщиною є Китай. До поширення рису пшоно було основним продуктом харчування в країнах Південно-Східної Азії. Пшоняна крупа від «Гостинної оселі» багата магнієм і калієм, вітамінами, амінокислотами і мікроелементами.

Пшоняна каша дає силу, покращує стан шкіри, лікує печінку, зміцнює м'язи, виводить з організму токсини. Страви з пшона допомагають при цукровому діабеті, їх рекомендують для покращення травлення.

Перлова каша – захист від вірусів

Перловка є потужним антиоксидантом. В ній містяться вітаміни, калій, магній, клітковина, а також амінокислота лізин, яка допомагає боротися з вірусами і мікробами. Страви з перловки покращують травлення, зміцнюють кістки і сухожилля. Перлова каша – рекордсмен за вмістом фтору.

Ячна крупа від «Гостинної оселі» – стрункість і молодість

Так само як і перлова крупа, виробляється з ячменю, батьківщиною якого є Азія. Ще в часи фараонів ячмінь був відомий в Єгипті, а в Норвегії та Фінляндії вважається найстарішим злаком.

Ячна каша багата вітамінами, фосфором, має омолоджуючий ефект, виводить з організму важкі метали, захищає від раку, зміцнює імунітет. Краще готувати ячну кашу на молоці з додаванням олії рослинного або вершкового масла.

Ячна каша чудово підходить для бажаючих схуднути, оскільки містить менше калорій, ніж інші крупи.

Кукурудзяна каша – здоров'я кишечнику

Батьківщиною кукурудзи вважається Південна і Центральна Америка. Кукурудзяна крупа багата каротином і незамінними амінокислотами, виводить токсичні речовини з організму, регулює рівень холестерину в крові, налагоджує роботу кишечнику, нормалізує роботу щитовидної залози, корисна для судин і шлунка.

Кукурудзяну кашу торгової марки «Гостинна оселя» краще готувати на молоці або вершках, але її не варто їсти людям, що страждають зайвою вагою.

Рисова каша – гарне самопочуття

Батьківщиною рису вважаються Індія і Таїланд. У ньому багато білка, магнію, фосфору, каротину та інших цінних речовин. Рис багатий калієм, тому корисний для серця. Крім того, він допомагає нормалізувати водно-сольовий баланс, володіючи здатністю виводити з організму шкідливі солі. Рис сприяє хорошому сну, поліпшує колір тіла, нормалізує обмін речовин, покращує роботу імунної системи.

Коли краще їсти кашу?

Будь-яку кашу, крім гречки, не бажано їсти після 17 години, оскільки для організму це зайві калорії. А ось на сніданок і обід страви з круп підходять чудово.

Важливі деталі

Смак корисних круп’яних гарнірів та інших страв допоможе підкреслити лавровий лист «Гостинної оселі» - мелений або ж цілий. В процесі втілення кулінарних фантазій в пригоді стануть і панірувальні сухарі, які пропонує торгова марка.

«Гостинна оселя» допоможе господиням і з приготуванням чогось смачненького на десерт чи до святкового столу, адже виготовляє та фасує борошно, соду харчову, крохмаль картопляний, цукор,цукрову пудру, родзинки, мак, кокосову стружку – білу, жовту, зелену, синю, помаранчеву та червону, що дозволить «розмалювати» ваші смаколики і «звеселити» стіл.

ТМ «Гостинна оселя» - вірна подруга кожної господині, яка допоможе зробити ситними та запашними родинні сніданки, обіди і вечері, а святкові застілля - солодкими та барвистими.

 


 

Вітаміни для жіночого здоров’я. Чим корисні крупи від «Гостинної оселі»
title