22 січ. 2015 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

82

0

Військова авіація приведена в бойову готовність - Мамчур

Військова авіація приведена в бойову готовність - Мамчур

 Якщо Путін зважиться на застосування авіації, то буде введено військовий стан


Військова авіація приведена в бойову готовність - Мамчур

 Уразі, якщо Путін зважиться на застосування авіації, то буде введено військовий стан. Таку впевненість в ефірі «5 каналу» висловив народний депутат від «Блоку Петра Порошенко» Юлій Мамчур.

Про це повідомляється на сайті Блоку Петра Порошенка.

Полковник Мамчур запевнив, що у нас розгорнуті сучасні радіолокаційні системи, які контролюють небо Донбасу, а також стоять в повній бойовій готовності наші літаки і льотчики готові до виконання завдань із захисту неба.

Він не сумнівається, що якщо Путін зважиться на застосування авіації, то буде введено військовий стан, так як це буде вже повністю очевидна війна — авіацію не приховаєш двома літаками «лнр» і всьому світу стане повністю очевидною агресія Росії. Україна, за його словами, повинна бути готова до найгіршого сценарію, і вона готова.

Ю.Мамчур також прокоментував заяву «лнр» про створення своєї авіації з двох літаків.

«У Луганську було училище військове. Там був музей. От вони в цьому музеї фотографували та фільмували ці літаки. Там одні корпуси від літаків», – розповів Мамчур.

«Таким чином бойовики створили підґрунтя для того, щоб, можливо, російські штурмовики Су-25 могли застосовуватися на території Донецької та Луганської областей», – припустив він.

ВИННИЦА.info