26 берез. 2015 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Економіка
0

55

0

Військовий санаторій «Хмільник» відсудив у «прокладок-луганчан» майже 3 мільйони

Військовий санаторій «Хмільник» відсудив у «прокладок-луганчан» майже 3 мільйони

 Друзі Королевської «прокатали» на путівках 


Військовий санаторій «Хмільник» відсудив у «прокладок-луганчан» майже 3 мільйони

 Суд стягнув з ТОВ «Санаторно-курортний центр» 2,88 млн. гривень на користь Центрального військового клінічного санаторію «Хмільник», який розміщено у м. Хмільник Вінницької області.

Про це повідомляють «Наші Гроші», посилаючись на рішення Господарського суду м.Києва від 13 березня.

Стягнута сума є заборгованістю приватної фірми перед військовим санаторієм за послуги з санаторно-курортного лікування. Договір фірми з санаторієм укладався 18 березня 2014 року на загальну суму 4,60 млн. гривень.

«Санаторно-курортний центр» раніше повідомив військовий санаторій про затримку фінансування Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування і тимчасової втрати працездатності та про погашення заборгованості одразу після надходження коштів.

Проте на суді фірма заборгованість не спростувала, у зв’язку з чим прийнято рішення про стягнення коштів.

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності у грудні 2013 року замовляла «Санаторно-курортному центру» послуги оздоровлення на 83,53 млн. гривень – це склало майже половину від усіх підрядів, розподілених на тендері.

«Санаторно курортний центр» було зареєстровано у 2012 році по вул. Ямська, 28а у Києві. Її засновником став Ігор Семьонов з Луганська, згодом фірму перереєстрували на Юрія Янка і Костянтина Фліса.

На час проведення тендеру Міністром соціальної політики була луганчанка Наталія Королевська. Фонд соцстраху з тимчасової втрати працездатності очолювали її земляки та однопартійці з «України-Вперед!».

Як відомо, військовий санаторій «Хмільник» вже кілька років в боргах. Навіть після того, як через борги відключали тепло та електроенергію, санаторій набрався нових боргів через «фірми-прокладки».

ВИННИЦА.info