26 серп. 2015 15:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

157

0

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому»

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому»

 Журналістам відмовились показувати номер, який зняв Вадим Авраменко – ведучий програми «Ревізор»


Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому»

 25 серпня до Вінницького готелю «Профспілковий», що на перехресті вулиць Першотравнева та Хмельницьке шосе, таємно заселився ведучий програми «Ревізор», яка виходить на одному з центральних каналів - Вадим Абрамов. Сьогодні, 26 серпня телевізійники провели перевірку і відзняли сюжет про готель. Що саме покажуть на всю Україну, невідомо, але керівник готелю «Профспілковий» Світлана Анпольська не зраділа появі вінницьких журналістів, які прийшли подивитись, що знімали столичні колеги.

На рецепції готелю «Профспілковий» відмовилися коментувати приїзд «Ревізора», на прохання показати номер, де проводили ревізію журналіста відправили до директора, вона в свою чергу заборонила дивитися номер, який знімали телевізійники.

«А нащо вам? Номер вже не подивитеся, достатньо того що «Ревізор» тут був. Жив він у двохмісному номері, але не він поселявся, інша людина поселилася, але він (ведучий програми – ред..) ночував тут», - сказала керівник готелю.

Також Світлана Анпольська чомусь уточнила, що на балансі готелю немає їдальні.

Як повідомляють журналісти видання 20 хвилин, «Ревізор» зміг поснідати лише пиріжками, бо в їдальні санітарний день, зачинені були і всі навколишні їдальні.

«Їдальню на першому поверсі з вчорашнього вечора зачинили на санітарний день. Для наочності двері, з яких доносяться кулінарні аромати навіть підперли партою. Не працює і кафе на третьому поверсі. Дальня в «Книжці» також сьогодні не працює. Єдине місце – де втамували ревізорський голод – кіоск з випічкою на першому поверсі готелю», - пишуть журналісти.

Відомо, що на минулому тижні керівника готелю «Профспілковий» занесли на Дошку Пошани, можливо тому посадовець переймалась через візити журналістів та посилену увагу до готелю.

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» 

Фото «20 хвилин»

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» - фото 2

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» - фото 3

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» - фото 4

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» - фото 5

Візит «Ревізора» у вінницький готель наробив переполоху в «Профспілковому» - фото 6

ВИННИЦА.info