16 листоп. 2018 17:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

36

0

Врегулювати рух транспорту, щоб не створювати аварійних ситуацій. Петиція

Врегулювати рух транспорту, щоб не створювати аварійних ситуацій. Петиція

 Вінничани зареєстрували петицію, де просять врегулювати рух транспорту 


Врегулювати рух транспорту, щоб не створювати аварійних ситуацій. Петиція

 Вінничани зареєстрували петицію, де просять врегулювати рух транспорту на перехресті вулиць 600-річчя, Космонавтів, Юності з вул. Келецькою. При переході даних вулиць – часто створюються аварійні ситуації.

«У зв’язку з високою аварійністю на перехресті вулиць 600-річчя, Космонавтів, Юності з вул. Келецькою, просимо врегулювати рух транспорту і трамваїв таким чином, щоб не створювати аварійних ситуацій при переході даних вулиць. В районі вищеназваних вулиць знаходиться багато шкіл, тому рух пішоходів дуже насичений, а через те, що для пішоходів і трамваїв одночасно загорається зелене світло, це створює небезпеку для життя людей в цілому, і школярів зокрема.

Батьки учнів шкіл №15, 25, 23 хвилюються за здоров’я своїх дітей і просять врегулювати світлофори таким чином, щоб при переході дороги на зелений колір світлофора, всі інші транспортні засоби давали можливість дітям безпечно пройти, тобто стояли на червоне світло. На даний момент світлофори працюють таким чином, що зелений колір світлофора співпадає з рухом трамваю, який переїжджає дорогу прямо перед людиною, що є неприпустимим», – йдеться у петиції.

Станом нам 16 листопада, під петицією зібрали 46 підписів із 350 можливих.

Нагадаємо, 9 листопада вінничани зареєстрували звернення, в якому просять заборонити парковку приватних авто від Залізничного вокзалу до Брацлавської, аби зменшити затори на вулиці Привокзальна.

Вінниця.info