20 квіт. 2018 11:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

125

0

Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін

Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін

 Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін


Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін

 Мати власну оселю – мрія багатьох вінничан. Назбиравши грошей, зваживши всі «за» і «проти», головне зробити правильне рішення – обрати надійного забудовника та не розгубитися у великій кількості пропозицій. «Каскад-Будінвест», мабуть, стане найкращим варіантом для будь-якого гаманця. Компанія споруджує бюджетне та елітне житло. А також є учасником соціальної програми, що дозволяє брати квартиру в кредит до 30 років.

Новобудови розташовані у самому «серці» Вінниці на вулиці Мури та по вулиці Мічуріна, 12 села Агрономічне. Щодо останнього, то це зовсім не далека околиця чи мікрорайон «на кінці світу». За 25 хвилин доїдете туди громадським транспортом, а власною автівкою – буде ще швидше. Поруч – дитячі садки, школа, популярний ВНЗ, а ще – красива природа.

Купити квартиру у Вінниці – задоволення не з дешевих, але кожному так хочеться мати свій затишний дім. Саме тому компанія бере участь в державній програмі з пільгового довготермінового кредитування – власне житло для сімей стає ще ближчим. Навіщо віддавати комусь гроші за орендовані апартаменти, якщо можна увесь цей час платити за свої. А ви колись рахували, у скільки вам вже обійшлося житло, яке винаймаєте? Щоб дізнатися, як отримати квартиру в розстрочку, телефонуйте у відділ по наданню кредитів:097-67-85-249 .

На Мічуріна, 12 точно найбільший асортимент квартир – від затишних «смартів» до багатокімнатних та дворівневих.

Ми поспілкувалися з фахівцями «Каскад-Будінвест», аби допомогти вам у виборі власної квартири в новобудові. Компанія називає чотири пункти, на які обов’язково потрібно звернути увагу.

Планування

Обираючи квартиру в новобудові, можна домовитися за індивідуальне перепланування. Наприклад, об’єднати дві однокімнатні квартири і отримати простору 3-кімнатну квартиру, або наприклад зробити квартиру студію, чи просто збільшити площу кімнати чи кухні за рахунок коридору. «Каскад-Будінвест» індивідуально підходить до побажань кожного клієнта.

Проект будівництва на Мучуріна,12

Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін

Правильна цінова політика

Якщо вартість квартир підозріло занижена – це також гарний привід задуматися. Надійна компанія забудовника не буде продавати житло за собівартістю, не кажучи вже про продажі «в мінус». Ціна на квартиру в новобудові повинна бути адекватною. Звичайно, вартість квадратного метра напряму залежить від розташування висотки. Наприклад, квартири багатоповерхівки, яку «Каскад-Будінвест» зводить на вулиці Мури (з панорамою на Південний Буг), будуть дорожчими, ніж в Агрономічному.

Соціальна складова

У вартість квадратного метру новобудови вже вкладений благоустрій, оздоблення під’їзду та коридорів загального користування, а інколи і створення дитячого майданчику біля будинку. У цьому велика перевага над вторинним ринком.

Локація та інфраструктура

Головна задача забудовника продати те, що буде збудовано, тому «Каскад-Будінвест» дуже ретельно відноситься до вибору земельної ділянки. Як результат – ігрові майданчики, освітні заклади, лікарні та громадський транспорт завжди поруч.

До складу компанії входять архітектори, дизайнери, інженери, фахівці фінансового та юридичного супроводу. Колектив професіоналів, надійні партнери, а також реалізовані проекти - це, звичайно ж, головні досягнення компанії «Каскад-Будінвест».

Проект будівництва по вулиці Мури

Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін - фото 2

Більше інформації на офіційному сайті: http://kaskad-budinvest.com

Головний офіс: м. Вінниця, вул. Айвазовського, 10.

067 430 13 57

Відділ продажу по об’єктах в Агрономічному: 067-000-20-01.

Як вигідно купити квартиру у Вінниці або взяти її в кредит на довгий термін - фото 3