28 лют. 2015 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

77

0

Як у Вінниці зустрічали Президента

Як у Вінниці зустрічали Президента

 Президент вклонився вінничанам. Люди були здивовані відкритістю


Як у Вінниці зустрічали Президента

Як відомо, сьогодні, 28 лютого, відбувся перший офіційний візит Петра Порошенка на посаді Президента на Вінниччину. Відбулось офіційне представлення нового очільника облдержадміністрації Валерія Коровія, зустріч з студентами та викладачами ДоНУ, який переїхав до Вінниці. Також П. Порошенко відвідав (без преси) завод «Форт», штаб ВПС та військовий госпіталь.

Вранці деякі місцеві ЗМІ оприлюднили інформацію про безпрецедентні заходи безпеки у місті в зв’язку з візитом Президента. Писали про те що, по місту розставлено багато міліції, забирали евакуаторами машини, де мав проїжджати Глава держави, що нібито нікого не підпускали близько до місць, де мав бути Порошенко, словом «як при Януковичу»… Але чи дійсно це так?

На відміну від візиту Януковича, який їхав кортежем із більше як 19 авто, і тоді півдня були перекриті вулиці міста, при візиті Порошенка, рух містом не перекривали, було часткове обмеження руху, але не більше як на 15 хвилин.  Навіть більшість водіїв таксі так і не зрозуміли, що в місті був Глава держави. Порошенко вільно спілкувався зі студентами, з викладачами, з журналістами…

На вулиці 600-річчя, напроти «Кристалу», зібралось чимало вінничан. Порошенко підійшов до них, подякував за порозуміння за довіру. Люди були шоковані щирістю та доступністю Президента. Вже виходячи з «Кристалу», Глава держави вклонився громадянам, які стояли по інший бік дороги.

Як у Вінниці зустрічали Президента 

Як у Вінниці зустрічали Президента - фото 2 

 Як у Вінниці зустрічали Президента - фото 3

ВИННИЦА.info, фото Сергія Хіміча