26 листоп. 2014 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

22

0

Які корисні звички продовжать вінничанам життя

Які корисні звички продовжать вінничанам життя

 Шоколад і вино "в міру" продовжують життя


Які корисні звички продовжать вінничанам життя

Існують звички, які допоможуть вам жити довше. Зробіть їх частиною свого життя, щоб Ви могли пожинати плоди своїх праць в найближчі десятиліття. Ви можете продовжити собі життя завдяки цим звичкам.

Споживання суші

Японські жінки мають найдовшу тривалість життя в світі, і експерти вважають, що це пов'язано з вживанням суші. Крім того, завдяки високому рівню Oмега-3 жирних кислот (містяться в рибі) у них нижчий ризик смерті від всіх причин.

Не відмовляйте собі в шоколаді

Дослідження показують, що вживання темного шоколаду в помірних кількостях (наприклад, дві порції на тиждень) пов'язано зі значним зниженням ризику серцевої недостатності.

Бути щасливим

Найщасливіші люди мають в три рази менше шансів померти протягом певного періоду часу, ніж менш щасливі люди. Це не просто оптимізм: щасливі люди мають більш низький рівень кортизолу, гормону стресу, і нижчий кров'яний тиск. Пониження артеріального тиску зменшує загрозу серцево-судинних проблем, таких як хвороби серця та інсульту.

Споживання горіхів

Люди, які їдять горіхи, значно знижують ризик серцево-судинних захворювань, діабету, раку, і хвороб легенів.

Кинути палити

Дослідження показують, що жінки, які кинули палити у віці до 40, жили на десять років довше, ніж ті, хто кинув палити пізніше.

Випийте келих вина

Так, лише один. Дослідники виявили, що жінки з низьким або помірним споживанням алкоголю мали більш низький ризик смертності від усіх причин. Майте на увазі: помірне споживання алкоголю – це до одного напою в день для жінок.

Вправи

Вправи дають вам енергію і звільняють ендорфіни. Крім того, дослідження показують, що, залишаючись активним, ви зможете продовжити собі життя.

Сегодня


0
0