22 груд. 2014 12:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

24

0

Які продукти врятують вінничан взимку від зморшок

Які продукти врятують вінничан взимку від зморшок

 Взимку кожен організм потребує вітамінної підтримки


Які продукти врятують вінничан взимку від зморшок

Взимку кожен організм потребує вітамінної підтримки. Дієтологи підібрали п'ять найкорисніших продуктів, які обов'язково повинні бути в зимовому раціоні. Вони допоможуть боротися зі зморшками та іншими ознаками старіння.

Зелений чай

Цей напій є потужним антиоксидантом, борцем зі стресом та втомою. Завдяки цьому продукту процес оновлення клітин в організмі протікає швидше, а значить – старіння сповільнюється і нові зморшки не поспішають з'являтися на вашому обличчі.

Кефір і йогурт

Якщо мова йде про натуральні кисломолочні продукти без додавання консервантів, барвників і цукру, то це незамінне джерело здоров'я, краси та молодості. Кефір і йогурт сприяє нормальній роботі травної системи, а значить, благотворно позначається на імунітеті і вашій здатності протистояти стресам. Це чудові зимові продукти від зморшок, передчасного старіння і різних недуг.

Мед

У всі часи мед вважався унікальним продуктом, здатним зцілювати від багатьох недуг. Мед є чудовим антиоксидантом, виводить токсини, до того ж він багатий вітамінами. Мед можна не тільки вживати в їжу, але і готувати з нього різноманітні маски для шкіри, які будуть боротися зі зморшками, робити шкіру ніжною і гладкою. Але важливо пам'ятати, що цей продукт можна використовувати лише тим, у кого немає алергії. Мед втрачає свої лікувальні властивості при температурі понад 40 градусів.

Горіхи

Цей зимовий продукт багатий на амінокислоти і корисними жирами. Так, горіхи калорійні, але в день достатньо вживати в їжу невелику їх кількість (20 г), якщо робити це в першій половині дня, то це ніяк не позначиться на фігурі, а от впоратися зі зморшками й уповільнити процеси старіння допоможе. Як корисний інгредієнт для масок використовують олію волоського горіха. Так що це унікальний продукт для вашої краси і здоров'я.

Фрукти й овочі

Звичайно, не варто забувати про найнеобхідніші джерела вітамінів, мінералів – фрукти й овочі. Взимку ці продукти особливо важливі, але потрібно вибирати якісні і натуральні дари природи. Намагайтеся робити свіжі салати кілька разів на тиждень і додавати на сніданок фрукти або ягоди (можна розморожені).

Сегодня


0
0