20 квіт. 2015 09:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

51

0

Які рішення прийматиме Вінницька облрада 30 квітня?

Які рішення прийматиме Вінницька облрада 30 квітня?

 Сесія Вінницької облради призначена на 30 квітня


Які рішення прийматиме Вінницька облрада 30 квітня?

Голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко підписав розпорядження про проведення чергової сесії Вінницької обласної ради 30 квітня.

Попередньо до розгляду на пленарному засіданні пропонуються 23 питання. Серед них – «кадрові питання» про призначення та переукладання договорів на посади директорів комунальних підприємств; про призначення директора навчально -методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області.

А також питання передачі в користування і вилучення земельних ділянок.

Окрім того, депутати приймуть рішення щодо встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

Перелік питань, що пропонуються для розгляду на пленарному засіданні чергової 36 сесії обласної ради 6 скликання

  1. Про внесення доповнень до рішення 34 сесії обласної Ради 5 скликання від 25 жовтня 2010 року № 1116 «Про Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Вінницькій області на 2010-2015 роки».

  2. Про внесення змін до рішення 2 сесії обласної Ради 6 скликання від          28 грудня 2010 року № 22 «Про Програму поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони у Вінницькій області на   2011-2015 роки».

  3. Про погодження інвестиційної програми комунальному підприємству «Вінницяоблтеплоенерго».

  4. Про звіт постійної комісії обласної Ради 6 скликання з питань охорони здоров’я, курортів та здорового способу життя.

  5. Про визнання таким, що втратило чинність рішення 15 сесії обласної Ради 5 скликання від 16 січня 2008 року № 473 „Про нову редакцію рішення 4 сесії 4 скликання № 119 від 7 листопада 2002 року „Про Тимчасовий порядок надання в користування водних об’єктів (ставків) з земельними ділянками водного фонду на території Вінницької області” та додатків до нього”.

  6. Про перейменування Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників та затвердження його статуту, викладеного у новій редакції.

  7. Про внесення змін  та доповнень до  статутів об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області. (ОБ’ЄДНАНЕ)

  8. Про розпорядження голови обласної Ради.

  9. Про передачу майна. (ОБ’ЄДНАНЕ)

  10. Про надання дозволу на демонтаж, передачу та списання майна, закріпленого за Вінницьким обласним комунальним спеціалізованим лісогосподарським підприємством “Віноблагроліс”.

  11. Про продаж майна, закріпленого за Вінницьким обласним комунальним спеціалізованим лісогосподарським підприємством “Віноблагроліс”.

  12. Про списання майна.

  13. Про вилучення земельної ділянки площею 0,2968 га,, розташованої за адресою: вул.  Хмельницьке шосе, б. 7, м. Вінниця, з користування управління спільної комунальної власності територіальних  громад області.
  14. Про передачу земельної ділянки площею 2,8011 га, розташованої  за  адресою: вул. Хмельницьке шосе, б. 7, м. Вінниця,  у користування Вінницькій обласній філармонії.

  15. Про вилучення земельної ділянки площею 0,5397 га , розташованої за адресою: вул.  Соборна, б.70, м. Вінниця, з користування управління спільної комунальної власності територіальних громад області.

  16. Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області .

  17. Про призначення Півнюка В.М. на посаду директора комунальної організації „Вінницький обласний центр олімпійської підготовки з хокею на траві”.

  18. Про переукладення контракту з Загоруйком Л.І. - начальником комунального підприємства „Немирівське районне бюро технічної інвентаризації”.

  19. Про переукладення контракту з Бовсунівським О.П. – директором комунального підприємства „Антопільське”.

  20. Про переукладення контракту з Лозовським В.В. – директором Вінницького обласного українського академічного музично-драматичного театру ім. М.Садовського.

  21. Про переукладення контракту з Селезньовим В.Є. – художнім керівником Вінницького обласного українського академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

  22. Про переукладення контракту з Байдюком  М.Д. – директором Вінницького обласного академічного театру ляльок.

  23. Про призначення Каменщук Т.Д. на посаду директора Навчально -методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області.

    ВИННИЦА.info