24 груд. 2015 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

45

0

Яким буде 2016? В чому зустріти Новий рік, і як прикрасити ялинку? Прогноз вінницького астролога

Яким буде 2016? В чому зустріти Новий рік, і як прикрасити ялинку? Прогноз вінницького астролога

Що віщують зорі вінничанам у 2016 році?


Яким буде 2016? В чому зустріти Новий рік, і як прикрасити ялинку? Прогноз вінницького астролога

 За тиждень вінничани святкуватимуть Новий рік. Що вдягнути, аби викликати прихильність покровительки 2016-го – Вогняної Мавпочки? Якими стравами придобрити новорічний символ? Як прикрасити ялинку? Та кому із знаків зодіаку таланитиме? Астролог Марія Левченко розповіла ВИННИЦА.info особливості прийдешнього року.

Як прикрасити ялинку?

«Ялинку краще прикрасити за нашим слов’янським стилем фруктами, овочами, солодощами, горішками, печивом, цукерочками. Класичний стиль – це лише червоні іграшки або оранжеві. Гірлянда – обов’язково, бо Мавпочка у нас Вогняна. Якщо немає можливості придбати гірлянду, потрібно запалити хоча б свічечку при зустрічі Нового року. Дуже сподобається Мавпочці, якщо ми візьмемо будь-яку купюру, звернемо в трубочку, перев’яжемо червоною стрічкою і підвісимо на нашу ялиночку, щоб гроші у нас водилися» - радить провідний лектор «Планетарію».

Що вдягнути у новорічну ніч?

«Вбрання, обов’язково, має бути з натуральних таканин. Це дуже сподобається Мавпочці. Щоб вони були однотонні, тільки без малюнків. Якщо немає можливості бути в червоному, то варто вдягнути помаранчевий, рожевий, коричневий. Головне, що Мавпа не полюбляє золота. Тому з коштовностей краси вдягти срібло», - зазначає астролог.

Що приготувати?

Щоб придобрити Мавпочку, на столі має бути те, що вона полюбляє – тропічні фрукти: манго, апельсинчики, мандаринчики, ківі. Звичайно, без бананів не обійтися.

Що віщують зорі українцям у 2016 році?

  • «В прийдешньому році дуже хворітимуть морські тварини і, звичайно, риби. Якраз від них заразяться люди. Від цієї напасті вакцина буде знайдена не скоро, зате можна порадуватися, бо обіцяють, що в 2016 знайдуть ліки від онкозахворювань і від СНІДу.

  • Грудень у нас надзвичайно теплий, аномальний, не було такого років 100. Буде таким же спекотним літо: тому недостача води, продуктів харчування і з південної півкулі будуть перекочовувати люди у північну півкулю.

  • Нострадамус передбачав, що в 2016 році народиться дитинка-каліка, яка стане другим Нострадамусом.

  • Один із лідерів західноєвропейської країни раптово помре.

  • Революції, катаклізми, неспокій на Земній кулі. Дуже потужний землетрус в Північній Америці зітре ціле місто.

  • В Україну прийдуть нові лідери, про яких ніхто ще не чув.

  • Ситуація на Сході буде загострюватись, особливо з липня по вересень, зате стабілізується вкінці 2016 року. Передбачають, що завершиться війна.

  • В Україні дуже багато народиться дітей-індиго: з видатними здібностями, що в майбутньому стануть, ясновидцями і пророками.

  • Головне, що буде Юпітер в Діві, а Діва – це найоптимістичніший знак. Вона рахує кожну копієчку. Тому слід чекати, що у світі буде стабільна економічна ситуація, але безпосередньо для України - обіцяють погіршення. Цей критичний момент наступить в 2016 році і перейде на 2017 рік. В наступних роках ми почнемо поволі з цієї ями підніматися нагору.

  • Справжній астрономічний Новий рік прийде до нас 8 лютого.

  • Оскільки у нас рік Вогняної Мавпочки, то найбільше має поталанити вогняним знакам: Леву, Овну і Стрільцю. Найменше повезе Скорпіонам, Тельцям і Рибам. Для земних знаків зорі передбачають погіршення здоров’я, тому обов’язково потрібно за нього подбати і мати собі періодично відпочинок. Для знаків повітряних рік буде нейтральний. І для водних знаків можливі підвищення кар’єрного зросту, успіхи у бізнесі.

  • У день весняного рівнодення, 20 березня, наступає рік Марса, а це дуже войовнича планета. Тож чи чекати нам війни на близькому сході? Ванга ще за життя передбачала, що на близькому сході розпочнеться конфлікт, який переросте у третю світову війну. Проте у 2016 році її не буде», - прогнозує Марія Левченко.

ВИННИЦА.info