5 квіт. 2011 16:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

41

0

Янукович наказав екс-губернатору Вінниччини визначитись із дорогами

Янукович наказав екс-губернатору Вінниччини визначитись із дорогами

Президент Віктор Янукович доручив розробити концепцію фінансування ремонту та будівництва автодоріг та нормалізації роботи «Укравтодору»


Янукович наказав екс-губернатору Вінниччини визначитись із дорогами

Президент Віктор Янукович доручив розробити концепцію фінансування ремонту та будівництва автодоріг. Про це повідомляє офіційний сайт глави держави.

Під час наради з питань розвитку транспортної інфраструктури сьогодні у Павлограді Дніпропетровської області Віктор Янукович доручив голові Державної служби автомобільних доріг України Володимиру Демішкану, міністру фінансів Федору Ярошенку та першому заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі Вадиму Копилову в тижневий термін розробити та викласти пропозиції щодо нормалізації роботи «Укравтодору».

«Зараз потрібно зробити реструктуризацію боргів, відділити виконавця робіт,  а замовником повинна бути держава», – сказав Президент.

Віктор Янукович підкреслив, що чекатиме цих пропозицій до 13 квітня.

«Або ви знаходите рішення як спеціалісти, або це буде вирішуватися без вас», – наголосив Президент.

Глава держави ще раз підкреслив, що нині необхідно стабілізувати роботу «Укравтодору», зокрема, реструктуризувати борги у галузі, які нині сягають кількох мільярдів. Водночас Президент відзначив, що Міністерство фінансів повинно якнайшвидше розрахуватися з «Укравтодором» за виконані роботи минулого року.

Нагадаємо, що голова Укравтодору Володимир Демішкан перед своїм призначенням на цю посаду із квітня по кінець травня 2010 року працював головою Вінницької обласної державної адміністрації.

ВИННИЦА.info


0
0