15 черв. 2011 20:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

50

0

Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці

Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці

Президент вважає, що створений у Вінницькій міськраді Центр адміністративних послуг є гарним прикладом для реформування дозвільної системи


Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці

Президент Віктор Янукович вважає, що Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс", створений у Вінницькій міській раді є гарним прикладом реформування дозвільної системи.

«Це той шлях, яким нам треба йти в наданні адміністративних послуг, реформуванні дозвільної системи», – сказав він.

Янукович додав, що назва центру "Прозорий офіс" говорить сама за себе. "Це вирішення проблем корупції у дозвільній системі. Безумовно, це якість надання послуг, швидкість, практичні вирішення тієї чи іншої проблеми, яка хвилює людей", – зазначив він.

За словами Президента, «Прозорий офіс» у Вінниці надає можливість громадянам отримати в одному приміщенні послуги різних адміністративних органів, а також державних адміністраторів та реєстраторів. "Принцип, запроваджений у «Прозорому офісі», спрощує процедуру надання адміністративних послуг, зокрема, видачу дозвільних документів та державну реєстрацію суб'єктів господарювання, скорочує терміни їх надання, унеможливлює будь-які корупційні дії з боку посадових осіб", - зауважив голова держави.

Нагадаємо, що із 1 січня 2011 року Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» у Вінницькій міський раді почав прийом звернень та видачу архівних матеріалів.

Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс", який розмістився на першому поверсі адміністративної будівлі мерії Вінниці відкрито у жовтні 2008 року.

"Прозорий офіс" об'єднав у собі всі міські служби, відповідальні за надання адміністративних послуг городянам, Єдиний дозвільний офіс і міське комунальне Бюро технічної інвентаризації.

Крім того, на першому поверсі "Прозорого офісу" обладнано кабінети для прийому громадян посадовими особами мерії, а також терміналами для отримання необхідної інформації про діяльність міської влади або роботи служб Центру адмінпослуг.

В холі Центру обладнаний телефонними автоматами, банківським відділенням, а також системою бездротового зв'язку Wi-Fi, дає змогу жителям міста користуватися безкоштовним Інтернет-зв'язком.

Облаштування Центру адмінпослуг загальною площею близько 500 кв. м обійшлося майже в 1 млн. гривень, з яких 0,4 млн. гривень - кошти міського бюджету, інші - залучені позабюджетні кошти.

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 2

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 3

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 4

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 5

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 6

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 7

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 8

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 9

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 10

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 11

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 12

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 13

 Янукович похвалив Гройсмана за "Прозорий офіс" у Вінниці - фото 14

ВИННИЦА.info


0
0