2 листоп. 2017 09:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

43

0

Єгор Соболєв розповів у Вінниці про Велику політичну реформу і «сірі» схеми керівництва країни

Єгор Соболєв розповів у Вінниці про Велику політичну реформу і «сірі» схеми керівництва країни

 Єгор Соболєв розповів у Вінниці про Велику політичну реформу і «сірі» схеми керівництва країни


Єгор Соболєв розповів у Вінниці про Велику політичну реформу і «сірі» схеми керівництва країни

 1 листопада у Вінницю приїхав народний депутат Єгор Соболєв. Представник партії «Самопоміч» пояснив, чому у Києві під стінами Верховної Ради досі стоїть наметове містечко. За його словами, 17 жовтня люди вийшли під Парламент, бо там не приймають важливих антикорупційних рішень.

«Це мирна акція. В таборі ветеранів війни за незалежність заборонена зброя. Хлопці самі дуже уважно слідкують, щоб не допустити жодних бійок. Як тільки припинилися напади спецпризначенців, - була встановлена система розпізнавання і локалізації провокаторів.

Проблеми нам хіба що створювали тисячі нацгвардійців, коли не пропускали людей з їжею, піддонами, наметами. Громадяни просто не розуміли, чому вони в центрі Києва не можуть пройти з пінопластом, який потрібен, аби не спати на асфальті», - говорить нардеп.

Єгор Соболєв наголошує, що сьогодні українці мають зробити важливий вибір для самих себе – «фінансувати чи ні бізнесмена Порошенка поки їх обкрадає Президент Порошенко». 

«Компанія із зменшення прибутків Петра Порошенка є відповіддю на його пряму бездіяльність як Президента. Він не вносить закон про Антикорупційний суд, хоча Венеціанська комісія рекомендувала саме Президенту бути автором цього закону. Він має найбільшу фракцію у Парламенті, але не дає голоси за інші важливі рішення.

Компанія зменшення прибутків бізнесмена Порошенка в умовах бездіяльності Президента Порошенка ділиться на дві частини. Легальні способи збагачення Порошенка ми пропонуємо бойкотувати. Тільки самі люди можуть і мають вирішити, чи вони будуть купувати цукерки, автобуси, чи будуть класти гроші до Міжнародного інвестиційного банку, чи користуватися іншими бізнесами Президента. Ми нікому не будемо в цьому перешкоджати. Можемо лише самі відмовившись від фінансування Президента Порошенка, не купуючи його товари і послуги, закликати до цього людей. Ми категорично проти будь-якого тиску», - додає Єгор Соболєв.

За переконаннями депутата, головною «чорною» схемою є формула Ротердам+. Підтримують у цьому «Самопоміч» представники «Руху визволення».

«Ми долучилися до акції, яка стартувала 17 жовтня, тому що сьогодні розуміємо, що НАБУ ловить хабарників і різних людей, а посадити нікого так і не може.

Ми не будемо руйнувати бізнес Порошенка, але закликатимемо людей не давати йому процвітати», - запевняє громадський активіст Вадим Хитрич.

Варто зазначити, що головною метою наметового містечка є так звана Велика політична реформа, яка має змусити владу виконати всі політичні обіцянки.

Розміщено на правах реклами