10 трав. 2018 12:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини


З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини

 Починаючи з 19 травня з аеропорту «Вінниця» курсуватиме чартерний рейс на Даламан (Туреччина.).

Про відновлення чартерних рейсів Даламан-Вінниця 10 травня повідомив директор КП «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець.

«Сьогодні анонсуємо відкриття 19 травня нового напрямку польотів з вінницького аеропорту до Туреччини в місто Даламан. Рейси в травні курсуватимуть раз на тиждень, а з 26 травня плануються рейси двічі на тиждень.

Родзинка вінницького аеропорту і вінницького рейсу, в тому, що лише 15-20 хвилин від аеропорту додому і в зворотному напрямку. Час польоту складає 2 години і 20 хвилин», - каже директор аеропорту.

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини 

«Ми вже 3 роки тісно співпрацюємо з аеропортами України і в тому числі з Вінницею. По нашим розрахункам з усіх регіонів України ми побачили, що велика кількість жителів Вінниці і Вінницької області летять в Даламан через Київ. Нами була поставлена ціль, щоб вінничани летіли в Даламан напряму і з свого аеропорту. Цим проектом зацікавився туроператор TPG і ми на даний момент вже погодили польоти з Вінниці в Даламан з 19 травня. Ми готові прийняти усіх вінничан, будемо раді вас бачити у нас», - каже представник аеропорту "Даламан" Рустам Ахмадзода.

Наразі точний час вильоту першого рейсу представники аеропортів не розголошують.

Представник туроператора Travel Professional Group Валерій Паренчук, розповів, що в цьому році в Туреччині на відпочинок значно піднімуться ціни.

«Я дякую місцевій владі Вінниці, керівництву аеропорту за повне сприяння нашому проекту. Для нас це розвиток, для нас це новий продукт, ми пишаємося представити його на ринку Вінниці. Ми вважаємо, що Даламан, це новий тренд. Ми раді представити унікальну можливість для усіх жителів регіону, міста, відправитися у цю захоплюючу подорож разом з нами.

Отелі Туреччини в цьому році піднімають ціни, через великий попит туристів. Тому жителям Вінниці щоб було дешевше слід бронювати тури завчасно», - каже Валерій Паренчук.

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини - фото 2 

Нагадаємо, в серпні 2017 року «Bravo Airways» відмінила рейси з Вінниці до курортного міста Туреччини – Даламану.

Аеропорт Даламан бслуговує такі найважливіші точки туристичного узбережжя Туреччини як Датча, Мармарис, Гёчек, Дальян, Саригерме, Фетхіє, Олюденіз, Калкан і Каш.

Минулого року ми показували віртуальну екскурсію в Олюденіз – курортне містечко в Туреччині в 15-кілометрах від Фетхіє, яке називають «рай, дарований Богом». Також показували Мармарис очима вінницьких туристів. Показали ідею «турецької» відпустки для вінничан: Турунч - райський куточок на узбережжі Егейського моря. А також захопллючий фоторепортаж з Середземного моря.

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини - фото 3

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини - фото 4

З аеропорту «Вінниця» відновили чартерний рейс до курортного міста Туреччини - фото 5

Вінниця.info