5 квіт. 2018 08:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

59

0

З «Гостинною оселею» паска вийде духмяною, а Великдень – щасливим

З «Гостинною оселею» паска вийде духмяною, а Великдень – щасливим

 З «Гостинною оселею» паска вийде духмяною, а Великдень – щасливим


З «Гостинною оселею» паска вийде духмяною, а Великдень – щасливим

 «Гостинна оселя» вітає усіх з Великоднем! Напередодні одного з найбільших християнських свят торгова марка підготувала перевірені рецепти пасок та глазурі.

Для смачної, запашної святкової випічки господиням прийде на допомогу продукція торгової марки «Гостинна оселя»: борошно, харчова сода, крохмаль, цукор, цукрова пудру, родзинки, мак, кольорова кокосова стружка. Для інших страв ТМ пропонує лавровий лист, панірувальні сухарі та безліч круп, з яких можна зробити кулінарні шедеври до сімейного столу.

Приготування святкової паски це кропіткий процес, але домашня випічка ніколи не замінить магазинну. Тому пропонуємо два різні рецепти пасок та смачну глазур до них.

Паска традиційна

Інгредієнти:

·         борошно ТМ «Гостинна оселя» – 4 склянки

·         дріжджі – 70 грам

·         молоко – 1 склянка

·         вершкове масло – 200 грам

·         яйця – 6 штук

·         цукор ТМ «Гостинна оселя» – 0,5 склянки

·         родзинки ТМ «Гостинна оселя» – 0,5 склянки

·         сіль – 1 ч. ложка

·         ванільний цукор

Спочатку потрібно розвести дріжджі в невеликій кількості молока, половину борошна з’єднати з теплим молоком, додати дріжджі. Коли тісто підніметься, покласти в нього борошно, що залишилося, яйця, цукор і родзинки, ванільний цукор, сіль. Все ретельно вимісити. Дати тісту піднятися 2-3 рази. Готове тісто викласти (1/3 по висоті) у форму для паски або в каструлю з високими стінками, вистелену промасленим папером, і поставити на деякий час до збільшення обсягу приблизно до середини висоти форми. Після цього поставити форму в нагріту духову шафу, випікати при температурі 200-210 градусів. Готову паску покрити глазур’ю.

Апельсинова паска (рецепт для мультиварки)

Інгредієнти:

·           борошно ТМ «Гостинна оселя» – 3 склянки

·           дріжджі – 50 грам

·           яйця – 4 штуки

·           цукор ТМ «Гостинна оселя» – 1 склянка

·           вершкове масло – 100 гра

·           апельсиновий сок – 3 столові ложки

·           цедра одного апельсина

·           сіль – 0,5 ч. ложки.

·           родзинки ТМ «Гостинна оселя» – 0,5 - 1 склянки

В окремому посуді потрібно збити яйця з цукром. В іншій мисці змішати усі сухі інгредієнти: борошно, сіль, ванілін і сухі дріжджі.

Далі з'єднати яєчно-цукрову масу з борошном, соком і цедрою апельсина. Добре перемішати та додати розтоплене масло. Коли тісто буде тугим, треба почати розмішувати руками. Готове тісто накрити і поставити у тепле місце на 2 години. Потім додати родзинки.

Чашу мультиварки змастити олією та викласти в неї тісто. Увімкнути на режим «підігріву» на 2-3 хвилини. Потім вимкнути і залишити тісто ще на 30 хвилин. Далі випікати 45-50 хвилин на режимі «випічка». Можливо довше, в залежності від фірми мультиварки. Коли паска охолоне змастити глазур’ю.

Глазур. Для її приготування потрібно лише три інгредієнти: один яєчний білок, 150 грам цукрової пудри ТМ «Гостинна оселя» та 1 столова ложка лимонного соку. Охолоджений білок збити з цукровою пудрою до загустіння, додати сік лимона і знову збити. Паску змастити глазур'ю і поставити в холод.

ТМ «Гостинна оселя» вітає усіх з Великоднем! Нехай до кожної української родини в оселі прийде здоров’я, любов, щастя та добробут.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З найщирішими побажаннями Ваша ТМ «Гостинна оселя»