27 груд. 2017 15:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

489

0

З колишнього заводу «Термінал» на Вишеньці вивезуть небезпечні відходи

З колишнього заводу «Термінал» на Вишеньці вивезуть небезпечні відходи

 У Вінниці передбачили майже 500 тис. гривень на утилізацію відходів 


З колишнього заводу «Термінал» на Вишеньці вивезуть небезпечні відходи

 27 грудня визначено переможця в тендері з проведення робіт по збору, перевезенню та утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ «Завод «Термінал» за адресою вул. 600-річчя. Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради мав намір укласти договір з ТОВ «ОЛЕСТАС ЕКО» на суму 473,5 тис. гривень.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті закупівель Prozorro.

Відповідно до проведеного дослідження, яке є в тендерній документації, на території колишнього «Терміналу» знаходяться промислові відходи. Київський дослідив надані замовником зразки чотирьох видів порошків: синьо-зеленого, рижого, жовто-сірого та коричнево—білого кольорів та встановив, що зразки відносяться до 3 класу небезпеки.

Проектом договору передбачено, що виконавець повинен зібрати, вивезти і утилізувати відходи, які знаходяться за адресою вул. 600-річчя, 17 у м. Вінниці. Роботи повинні виконати до 1 липня 2017 року.

Варто зазначити, що департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради так і не уклав договір на утилізацію і вивезення небезпечних відходів з ТОВ "ОЛЕСТАС ЕКО". Торги відмінили. 

Вінниця.info