17 жовт. 2014 14:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

33

0

У Вінниці маршрутка №29А з понеділка повезе пасажирів до "Гроша"

У Вінниці маршрутка №29А з понеділка повезе пасажирів до "Гроша"

 Раніше вона курсувала від вулиці Пирогова до Лугової


У Вінниці маршрутка №29А з понеділка повезе пасажирів до "Гроша"

У Вінниці з 20 жовтня маршрутки №29А (які стали на заміну №29Б)  їздитимуть за зміненою схемою руху. Раніше вони курсували від вулиці Пирогова до Лугової, тепер їхньою кінцевою зупинкою буде вулиця Чехова (зупинка «Грош»). Нова схема руху працюватиме у тестовому режимі протягом місяця.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

З наступного тижня у схему руху маршрутного таксі №29А запроваджуються зміни. Відтепер його кінцеві пункти будуть на вул.Чехова (біля ТЦ «Грош») та у с. Пирогово. Така оптимізація роботи громадського транспорту, який обслуговує мікрорайон Тяжилів, здійснюється на підставі нових досліджень фахівців технічного університету. Вони відстежили пасажиропотік та завантаженість усіх транспортних засобів, які перевозять пасажирів у цьому мікрорайоні, та надали підтвердження, щодо можливості скорочення протяжності маршруту №29А.

На сьогоднішній день мешканців мікрорайону Тяжилів обслуговують тролейбуси №1,4 та 7, які довозять вінничан на Вишеньку, ВПЗ (через Київську) та на залізничний вокзал, звідки можна дістатись в будь-яку частину міста.

Проходять через цей мікрорайон й 5 маршрутів, на яких працюють мікроавтобуси.  Схеми їх руху пролягають таким чином, щоб охопити якомога більше території міста та не дублювати один одного. Наприклад, маршрутне таксі №3А рухається від вулиці Гонти, яка закінчується на Тяжилові, до 1-го провулку Київського; маршрутка №3Б від вул. Лугова до площі Наливайка, №17А – до ТЦ «Метро». Можна доїхати з Лугової й до Барського шосе, для цього потрібно сісти на маршрутку №17Б, а маршрутне таксі 20А довезе пасажирів до Вінницького підшипникового заводу.

«По новій схемі маршрутне таксі №29А буде рухатись у тестовому режимі протягом місяця. За цей час ми сподіваємось побачити, чи не вплинуть ці зміни на якість перевезення пасажирів в мікрорайоні Тяжилів», - каже начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Олександр Антох.

ВИННИЦА.info


0
0