14 лип. 2016 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

92

0

З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016

З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016

 В останні дні перед заключними тренуваннями перед виїздом в Ріо вінницькі боксери відпочивають


З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016

 Боксери Денис Солоненко та Микола Буценко, які представлятимуть Вінницю під час Олімпіади-2016 в Бразилії, відпочивають до понеділка. Останні дні в Україні перед відповідальними змаганнями вони проведуть на тренувальній базі в Конча Заспі.

Про це Вінниця.інфо повідомили у Федерації боксу України.

«Перед виїздом на змагання тренери будуть готувати спортсменів, прописувати тренування на ранок, обід, вечір. Буде також відкрите тренування, яке зможуть вільно відвідати журналісти, фотографувати та спілкуватися зі спортсменами», - сказали у Федерації боксу.

На Олімпійську базу в Конча Заспі вже почали приїжджати спортсмени, натомість вінницьким боксерам тренери до кінця цього тижня порекомендували відновитися, а вже з понеділка на них чекають активні тренування. Денис Буценко розмовляв з нами по телефону прямо із кабінету масажних процедур.

«Я зараз ходжу на масаж, відновлюю сили, роблю необхідні процедури, щодня зарядку. А вже з понеділка почнеться заключний збір в Конча Заспі. Я націлений на перемогу. За мене вболівають мої рідні та кохана», - розповів Денис Солоненко.

Микола Буценко, який представляє Україну в Бразилії на правах вінничанина, живе з дружиною в Одесі. Як пояснили у ФБУ, він виступає за Вінницю у рамках домовленості між тренерами та Федерацією боксу Вінниччини. Головною мотивацією до перемоги в Ріо-де-Жанейро Микола називає донечку, якій незабаром виповниться півроку. Фото малечі боксер та його дружина розмістили у соціальних мережах.  

Нагадаємо, на Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жaнейро в Брaзилії поїде п’ятеро вінницьких спортсменів: Миколa Буценко, Денис Солоненко, Оленa Колесниченко, Оленa Яновськa, a тaкож Світлaнa Aхaдовa.

Денис Солоненко

З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016

Микола Буценко

З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016 - фото 2

З понеділка вінницькі боксери тренуватимуться у Конча Заспі до Олімпіади-2016 - фото 3

Вінниця.інфо