23 верес. 2016 16:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

41

0

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО

 В АТО відправили 3 тон допомоги


З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО

 23 вересня з Вінниці на Схід поїхав черговий гуманітарний вантаж. Це продукти харчування, одяг, взуття, побутова хімія, мед засоби тощо. Загалом – близько 3 тон.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Вінницькі волонтери не припиняють тримати зв’язок з військовими на Сході та допомагати їм необхідними речами, харчами та засобами. В черговий гуманітарний вантаж вони зібрали чимало продуктів харчування: оселедці, огірки, помідори, цибулю, вареники, запіканки, закрутки, мед, сало, молоко, кавуни та багато іншого. А також – одяг, взуття, медикаменти, побутову хімію. 

Як зазначив волонтер Андрій Нечопорук, сьогодні на передову везуть біля трьох тон гуманітарного вантажу  у 10 різних точок. «Ситуація на Сході досить складна. Але наші воїни бережуть і кордон, і людей. Про них ні в якому разі не можна забувати. Гуманітарний вантаж – це не лише продуктова допомога, а перш за все – моральна і душевна підтримка, яка дуже важлива, адже сильно піднімає бійцям бойовий дух. Я дуже вдячний хлопцям, які воюють на передовій, волонтерам, які їздять туди ризикуючи своїм життям, та людям, які передають допомогу. Підтримка простих людей дуже важлива», – каже хірург, майор медичної служби Юрій.

«Приблизно раз у два тижні з Вінниці відправляється гуманітарний вантаж у зону АТО. Хлопці, які стоять на КПП в тій зоні кажуть, що більше всього вони бачать машини з вінницькими номерами. Нам приємно, що вінничани залишаються активними в підтримці військових», – зазначив секретар міської ради Павло Яблонський.

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО - фото 2

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО - фото 3

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО - фото 4

З Вінниці відправили 3 тони допомоги бійцям АТО - фото 5

Вінниця.info, фото- Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.