11 лип. 2011 16:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

58

0

З вінницької тюрми намагались втекти довічники

З вінницької тюрми намагались втекти довічники

Близько третьої години ночі, у Вінницькій установі виконання покарань №1, троє осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, скориставшись тимчасовим відключенням електроенергії під час грози, намагалися вчинити втечу шляхом пошкодження віконних грат камери


З вінницької тюрми намагались втекти довічники

9 липня троє засуджених до довічного позбавлення волі намагались здійснити втечу з Вінницької установи виконання покарань №1.

Про це повідомляє прес-служба управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області.

За повідомленням, близько третьої години ночі, у Вінницькій установі виконання покарань №1, троє осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, скориставшись тимчасовим відключенням електроенергії під час грози, намагалися вчинити втечу шляхом пошкодження віконних грат камери.

Проте дії засуджених було припинено співробітниками управління.

9 липня, працівниками Вінницької установи виконання покарань (№1) було проведено плановий обшук приміщень та камер в, яких утримуються засуджені та особи, взяті під варту, без залучення додаткових сил і засобів.

За фактом спроби втечі проводиться службове розслідування за участю персоналу апарату Державної пенітенціарної служби України.

Наразі стан оперативної обстановки в установі задовільний та контролюється керівництвом закладу.

На даний час у Вінницькій установі виконання покарань (№1), яка також виконує функції слідчого ізолятора, тримається 1296 осіб, у тому числі 333 засуджених до довічного позбавлення волі.

ВИННИЦА.info


0
0