8 січ. 2017 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

64

0

За добу на Вінниччині через негоду 16 авто злетіло у кювет, двоє людей мало не замерзли у полі

За добу на Вінниччині через негоду 16 авто злетіло у кювет, двоє людей мало не замерзли у полі

Рятувальники Вінниччини з 7 по 8 січня 13 разів надавали допомогу учасникам дорожнього руху у зв’язку із складними погодними умовами.


За добу на Вінниччині через негоду 16 авто злетіло у кювет, двоє людей мало не замерзли у полі

Рятувальники Вінниччини з 7 по 8 січня 13 разів надавали допомогу учасникам дорожнього руху у зв’язку із складними погодними умовами.

Повідомляє Вінниця.info. ГУ ДСНС України у Вінницькій області.                                                                                                     

7 січня о 19:41 рятувальникам ДПРЧ-19 м. Калинівка надійшло повідомлення від жителя с. Писарівка Калинівського району, що під час руху на власному автомобілі «Хонда-Акорд» на автошляху Вінниця-Житомир за межами м. Калинівка він не впорався з керуванням та здійснив з’їзд в кювет. На місце події було направлено черговий караул підрозділу в кількості 4-х чоловік на 1 одиниці техніки. В салоні легковика знаходилося 3 людей. Близько 20-ї години за допомогою спецавтомобіля та троса автівку, яка потрапила у кювет, витягли на проїжджу частину дороги.

7 січня о 20:38 рятувальникам ДПРЧ-17 смт Вороновиця надійшло повідомлення про те, що на польовій дорозі поблизу с. Побережне Вінницького району автомобіль «ВАЗ» 2101 опинився у кюветі, частково перекривши рух автошляхом. Черговий караул підрозділу, прибувши на місце надзвичайної події, з’ясував, що у снігових заметах опинилися ще три автівки з людьми загальною кількістю 10 чоловік. Бійці ДСНС витягли легковик з кювета, автомобілі «Фольксваген Т4» (5 чоловік), «Фольксваген Пассат» (2 чоловіки), «ВАЗ-2121 Нива» (2 чоловіки) – із заметів.

7 січня о 22:52 на пункт звя’зку ДПРЧ-29 смт Тростянець надійшло повідомлення про те, що на автошляху Буди - Дубина Верхівська через складні погодні умови сталася надзвичайна подія. У заметі опинився автомобіль «Хонда Акорд» із двома людьми. Особовий склад чергового караулу оперативно здійснив звільнення легковика та подорожуючих із снігового замету.

7 січня о 23:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що вул. Довженка у м. Козятин внаслідок погіршення погодних умов, у сніговому заметі опинився легковий автомобіль. Відділення чергового караулу ДПРЧ -11 м. Козятин (3 чоловіки, 1 одиниця техніки) забезпечило проведення аварійно-рятувальних робіт (буксирування). О 23:50 автомобіль було звільнено зі снігового замету. Водій та 2 пасажири тілесних ушкоджень не зазнали.        

8 січня о 00:06 рятувальникам ДПРЧ-22 смт Теплик від жителів с. Погоріла Теплицького району надійшло повідомлення про те, що у сніговому заметі застряг легковик ВАЗ 2107 із пасажирами. Бійці чергового караул 22-ДПРЧ смт Теплик у кількості 4 чоловік на 1 одиниці техніки на місці надзвичайної події здійснив евакуацію 2-х людей, яких одразу було відправлено за місцем проживання.

8 січня о 2:10 Іллінецьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на польовій дорозі за межами с. Жорнище замерзає двоє людей. На місці виклику черговий караул ДПРЧ-18 у кількості 3-х чоловік (на 1 одиниці) евакуював та доправив у пожежно-рятувальну частину двох людей. Від госпіталізації «мандрівники» відмовилися.

8 січня о 2:20 на пункт зв’язку ДПРЧ-19 м. Калинівка надійшло повідомлення, що на автошляху Вінниця-Житомир за межами м. Калинівка не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля у кювет водій (громадянин Молдови) автомобіля «Мерседес Спрінтер». В салоні знаходилось 2 людей, які потребували допомоги. Рятувальники за допомогою пожежного автомобіля та троса витягли транспортний засіб на автошлях.

8 січня о 3:53 на автошляху Козятин-Пиківець поблизу с.Пиківець внаслідок погіршення погодних умов, у сніговий замет потрапив ще один легковий автомобіль. Рятувальники ДПРЧ-11, прибувши на місце виклику, з’ясували, що у сніговій пастці, крім водія, опинилося ще четверо пасажирів (серед них двоє дітей). Бійці служби «101» провели відповідні аварійно-рятувальні роботи та о 4:50 звільнили (відбуксирували) транспортний засіб із снігового замету.

 За добу на Вінниччині через негоду 16 авто злетіло у кювет, двоє людей мало не замерзли у полі

За добу на Вінниччині через негоду 16 авто злетіло у кювет, двоє людей мало не замерзли у полі - фото 2

Вінниця.info.