23 берез. 2023 14:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

119

0

За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані

За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані

22 березня у Вінницькому, Гайсинському та Хмільницькому районах області стались три дорожньо-транспортні пригоди.


За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані

22 березня у Вінницькому, Гайсинському та Хмільницькому районах області стались три дорожньо-транспортні пригоди. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили двоє пішоходів та водій мотоцикла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Так, за попередньою інформацією слідства, близько 17.20 у селі Сосонка Вінницького району 34-річний водій автомобіля Opel Zafira, мешканець Стрижавської територіальної громади допустив наїзд на 38-річного пішохода, місцевого жителя. Чоловік перетинав дорогу у невстановленому місці. З отриманими травмами потерпілий госпіталізований до лікарні.

Близько 19.00 у місті Ладижин 32-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta, мешканець Ладижина допустив зіткнення з мотоциклом Geon під керуванням 21-річного місцевого жителя та в подальшому зіткнувся з припаркованим автомобілем Skoda Octavia.

Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні. Водії транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

Того ж дня біля 15.50 у м. Хмільник 18-річний водій мотоцикла Musstang, місцевий житель наїхав на 60-річну жінку, яка стояла на узбіччі дороги, та з місця події втік. Потерпіла мешканка Хмільника з тілесними ушкодженнями потрапила до медичного закладу.

Розшукали правопорушника протягом години неподалік від місця аварії. Результати освідування показали наявність в його організмі 0,75 проміле алкоголю. Двоколісний транспортний засіб, який належить іншому місцевому жителю, поліцейські вилучили.

За цими фактами слідчі розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані

За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані - фото 2

За добу на Вінниччині сталися 3 ДТП: двоє пішоходів та водій мотоцикла госпіталізовані - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини