3 берез. 2017 17:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

58

0

Загибель чоловіка у шахті ліфту «Аналога» визнали пов’язаною з виробництвом

Загибель чоловіка у шахті ліфту «Аналога» визнали пов’язаною з виробництвом

 Десять днів пролежав у комі. Не виходячи з неї помер.


Загибель чоловіка у шахті ліфту «Аналога» визнали пов’язаною з виробництвом

 Служба з питань праці звершила розслідування нещасного випадку, що стався 26 грудня в приміщенні заводу «Аналог». Тоді експедитор по розвозці питної води провалився у шахту великогабаритного вантажного ліфта. Впавши з 7-метрової висоти він отримав надважкі травми. Десять днів пролежав у комі. Не виходячи з неї помер.

Комісія визнала загибель чоловіка такою, що пов’язана з виробництвом.

«26 грудня 2016 року о 17:15 водій ПрАТ «Вінницький завод фруктових концентратів і вин» М., 1988 р.н., під час доставки води у 18-літрових бутлях у приміщення заводу «Аналог», на другому поверсі виробничого корпусу №1 впав у шахту ліфта з висоти 6 м. Світла у приміщенні не було, а сам ліфт, як з’ясувалось, був виведений з експлуатації рівно два роки тому. У результаті падіння, М. отримав перелом основи черепа та перелом шийних хребців. Був госпіталізований до Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де 5 січня 2017 року помер.

Згідно з висновком комісії зі спеціального розслідування, нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом. На даний випадок складено акт за формою Н-1.

Матеріали спеціального розслідування даного нещасного випадку направлено в прокуратуру для прийняття рішення згідно з чинним законодавством», - йдеться у висновку комісії.

Нагадаємо, що в чоловіка залишилася молода дружина і малесенька донечка. 

Вінниця.info