20 жовт. 2014 13:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

31

0

Замість Кістіона заступником Вінницького міського голови призначили Корольчука

Замість Кістіона заступником Вінницького міського голови призначили Корольчука

 Ігоря Корольчука призначили заступником мера. Він буде опікуватись роботою сфери житлово-комунального господарства міста


Замість Кістіона заступником Вінницького міського голови призначили Корольчука

20 жовтня, на апаратній нараді виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов представив нового заступника мера, що опікуватиметься роботою сфери житлово-комунального господарства міста. Ним став Ігор Корольчук, який до цього призначення обіймав посаду директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ Вінницької міської ради.

Ігор Корольчук в органах місцевого самоврядування працює сім років. Його знайомство із роботою житлово-комунального господарства розпочалось в 90-их роках з посади слюсаря-електромонтажника на одному із приватних вінницьких підприємств.

У 2005 році Ігор Корольчук розпочав працювати на комунальному підприємстві на посаді заступника начальника з питань управління твердими побутовими відходами міського комунального підприємства, а після створення КП «ЕкоВін» - очолив це підприємство.

У 2007 році був призначений на посаду начальна управління комунального господарства та благоустрою, а у 2011 році після реорганізації органів місцевого самоврядування очолив однойменний департамент, де і працював до призначення на посаду заступника міського голови.

«Раніше Ігор Корольчук займався досить важливим напрямком роботи, і виконував свої обов’язки досить якісно. Рішення про його призначення на посаду заступника міського голови було спільним. Ми запропонували йому обійняти цю посаду, і він, як людина командна, підтримав цю пропозицію, - сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов. – Виконуючим обов’язки директора департаменту комунального господарства та благоустрою призначено Юрія Павлінчука, який був заступником директора цього департаменту».

Як відомо, раніше на цій посаді працював Володимир Кістіон. В жовтні він перейшов на роботу в Уряд до Міністерства регіонального розвитку і будівництва.

ВИННИЦА.info


0
0