2 лип. 2018 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

103

0

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі

 Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі


Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі

 Сезон літніх відпусток у самому розпалі. У Вінниці бюджетний відпочинок пропонують перевізники, які в літній період розташовуються біля Центрального автовокзалу. Перевізники, які відправляють на моря, пропонують відпочинок в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.

У скільки обійдеться відпустка на узбережжі Чорного та Азовського морів не виїжджаючи за межі країни, дізнавався журналіст Вiнниця.info.

Представники перевізників та туристичних агенцій розповіли, що вінничани переважно купують путівки на 7 днів. В порівнянні з минулим роком, охочих відпочити стало менше. Проживання влітку за добу обійдеться від 100 до 400 гривень за людину, а дорога коштуватиме від 750 до 1000 гривень в залежності від обраного населеного пункту.

«Доставка людей на бази відпочинку проходить у кожну середу, п’ятницю, неділю. Ми веземо охочих в Іллічівськ, Затоку і Грибівку. Проживання в номерах коштує від 120 гривень за людину. В кімнаті тільки ліжка і холодильник, зручності на території. Коли зручності на поверсі, то такий номер коштує 210 гривень. І коли варіант номеру покращений то варує він 300-400 гривень з людини. Дорога коштує 750 гривень туди і назад. За дітей, які не займають додаткового місця оплачувати не потрібно. Харчування в різних базах відпочинку різне, коштує від 150 до 200 гривень», - каже Наталя.

Для відпочинку з дітьми радять Лебедівку, що в Одеській області. Для людей, які бажають наловити морської риби – Рибаківку в Миколаївській області. А для молоді ідеальний варіант активного відпочинку з розвагами та нічними клубами – Залізний Порт (Херсонська область) та Коблево (Миколаївська область).

«Ми возимо людей у Рибаківку, Залізний Порт, Лебедівку, Затоку. Вартість проживання фактично скрізь однакова. Якщо на вулиці душ, туалет, то такий номер коштує 120 – 200 гривень. Якщо проживання зі зручностями в номері – 300-350 гривень.

Для дітей найкраще їхати в Лебедівку, там море чисте, без медуз і водоростей, видно дельфінів. Є голуба глина, лікувальні грязі, джерела з мінеральною водою. Це спокійний район, є дискотеки, але мало. Наприклад, молодь більше любить їздити у Коблево і у Залізний Порт, там більше розважальних закладів і заходів. Рибаківка підійде для тих, хто любить ловити рибу.

Дорога туди і назад в Залізний Порт коштує 950 гривень, в Затоку – 750 грн, в Лебедівку – 850 гривень і в Коблево 800 гривень», - розповідає пані Тетяна.

Пропонують вінничанам відпочинок в Херсонській області у трьох селах на Арбатській стрілці.

«У нас один напрямок Арбатська стрілка. Веземо у три села Генічеська гірка, Щасливцеве та Стрілкове. У цих селах поселяємо людей або на бази відпочинку або у приватні сектори. Ціна на проживання – 100-300 гривень в залежності від умов. Харчування оплачується окремо. Наприклад, обід коштує близько 70-80 гривень, сніданок і вечеря 35-40 гривень.

Переважно люди їдуть на тиждень, на 10 днів рідко. Дорога коштує 1000 гривень за людину туди і назад. Людей доставляємо автобусом єврокласу «Неоплан». Виїжджаємо кожні 5 днів. Якщо порівняти з минулим роком, то ціни на проживання підняли. Зараз вінничани почали частіше їздити за кордон, це інколи і дешевше», - розповідає Наталя Степанівна.

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 2 

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 3 

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 4

 

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 5

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 6

 

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 7

 

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 8

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 9

Затока, Грибівка, Залізний Порт. Скільки коштуватиме вінничанам цьогорічний відпочинок на морі - фото 10 

Вiнниця.info