17 серп. 2015 11:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

23

0

Затримали серійного крадія, який збував награбоване на ринку у Вінниці

Затримали серійного крадія, який збував награбоване на ринку у Вінниці

 23-річний непрацюючий чоловік одружений, раніше проблем із законом не мав


Затримали серійного крадія, який збував награбоване на ринку у Вінниці

 Жмеринська міліція затримала серійного крадія, який з травня цього року обкрадав дачі в Жмеринському районі. 23-річного жителя Браїлова підозрюють у скоєнні 21 крадіжки з дачних будинків громадян.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю ГУ УМВС Вінниччини.

За словами начальника Жмеринського районного відділу міліції Олександра Прозоровського, оперативникам знадобилося декілька місяців, аби встановити та затримати підозрюваного.

З травня місяця до міліції почали надходити заяви від власників дачних будинків Браїлова та Тартака про крадіжку речей. Серед викраденого – побутова техніка, плазмовий телевізор, гумові човни, вироби з металу та інші домашні речі, які мали цінність.

Почерк злодія у всіх крадіжках був схожим. Зловмисник проникав до будинків шляхом виймання віконного скла або через кватирку. Іноді користувався безпечністю господарів, які не подбали про якісні замки вхідних дверей, що легко відчинялися.

Після проведених оперативних розшукових заходів підозрюваного встановили та затримали за місцем проживання у смт. Браїлів. 23-річний непрацюючий чоловік одружений, раніше проблем із законом не мав.

Під час обшуку в його помешканні вилучено частину викрадених речей. Решту викрадено підозрюваний встиг продати у Вінниці на ринку.

Судом йому обрано міру запобіжного заходу на період розслідування у вигляді арешту.

За фактами крадіжок з проникненням в житло відповідно до ч.3 ст.185 КК України відкриті кримінальні провадження. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від трьох до шести років.

Триває слідство.

Затримали серійного крадія, який збував награбоване на ринку у Вінниці

Затримали серійного крадія, який збував награбоване на ринку у Вінниці - фото 2

ВИННИЦА.info, фото - прес-служба ГУ УМВС ВІнниччини