22 груд. 2015 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

47

0

Завершилося розслідування ДТП за участю п’яного начальника ДАІ. На черзі - суд

Завершилося розслідування ДТП за участю п’яного начальника ДАІ. На черзі - суд

 Досудове розслідування ДТП за участю колишнього начальника ДАІ завершено


Завершилося розслідування ДТП за участю п’яного начальника ДАІ. На черзі - суд

 Як ми повідомляли раніше, слідчим відділом прокуратури області здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Про це інформує прес-служба прокуратури Вінниччини.

Досудовим розслідуванням установлено, що начальник ДАІ Тростянецького району УМВС України у Вінницькій області 2 серпня, в позаробочий час, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем в порушення п.п. 18.1. та 18.3 ПДР України, не дотримавшись вимог правил дорожнього руху України, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП потерпіла  отримала тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

За результатами досудового розслідування, правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України та 04.12.2015 досудове розслідування у провадженні завершено. Обвинуваченому та його захиснику відкрито матеріали кримінального провадження.

На адреси потерпілої та її захисника на виконання вимог статей 283, 290 КПК України скеровано повідомлення про завершення досудового розслідування, у якому зазначено, що відповідно до вимог статей 283, 290 КПК України потерпіла сторона має право на доступ до матеріалів досудового розслідування як особисто, так і за допомогою захисника.

Після відкриття матеріалів кримінального провадження потерпілій стороні, обвинувальний акт буде скеровано до суду. 

ВИННИЦА.info