16 верес. 2016 19:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

135

0

Збаращук не привезе до Вінниці Лорак і Кобзона, а концерт Жидкова не відмінить

Збаращук не привезе до Вінниці Лорак і Кобзона, а концерт Жидкова не відмінить

 Організатор концертів у Вінниці: Є маса артистів, яких би я не возив, ті які в нас всередині країни відкрито віщають проти України


Збаращук не привезе до Вінниці Лорак і Кобзона, а концерт Жидкова не відмінить

 Після скандалу та погроз активістів зірвати у Вінниці концерт «Потапа і Насті», через те, що Потап заробляє в Росії і знімав штани перед публікою в Москві, 16 вересня генеральний директор «Вінницяконцерт» Олег Збаращук провів прес-конференцію.

«Я говорив з АТО-шниками, і в 95% випадків, я чув: «да, було в 2014 році, але він вроді як одумався і все в порядку, хай собі працює». Так от знову ж таки, це особиста справа кожного з нас, хочете – ходіть, не хочете – не ходіть. Головний індикатор всієї цієї історії, як говорилось в Радянському Союзі: «встеримся у кассы», - прокоментував О. Збаращук.

Щодо того, чи звертався Олег Збаращук до департаменту культури з пропозицією скласти список «заборонених» артистів, директор «Вінницяконцерту» сказав ні.

«Якщо в нас немає зараз чіткої позиції в міста, в країні в тому числі, її теж немає, то нехай вони самі приймуть рішення. Знову таки, перед тим як виносити рекомендації, до нас ніхто не дзвонив, не питався. Коли приймаються якісь рішення міською радою, то напевно учасникам ринку питання задають: «ребята, что будем делать»? Вони самі прийняли, самі рекомендували, а тепер що будемо робити далі? І кожен концерт ми будемо мати питання. В мене позиція така: давайте на національному рівні виробимо чіткі правила і будемо по них працювати», - говорить організатор концертів.

Олег Збаращук повідомив, що у Вінниці планується концерт Лободи та Гліба Самойлова, колишнього учасника гурту «Агата Крісті». І якщо Самойлова привозить «Вінницяконцерт», то Лободу до Вінниці везе «Сьюзі Продакшн» (організатори концертів «Океану Ельзи» і Вакарчука – ред.). Збаращук заявив, що з «Сьюзі Продакшн» він не працює.

Збаращук не привезе до Вінниці Лорак і Кобзона, а концерт Жидкова не відмінить

«Концерт Лободи організовуємо не ми. Але в мене запитання, що далі робити з Лободою, Глєбом Самойловим – гурт «Агата Крісті», який розпався. Один братик – ватний сєпар, виступає в ЛНР, ДНР, а другий їде в Україну і засуджує анексію Криму, публічно в Росії, і буде виступати у нас в Вінниці. Згідно рекомендацій (рішення виконкому – ред.), чувак взагалі в Москві живе. Значить потрібно теж його відміняти?», - говорить організатор концертів.

Щодо концерту Валерія Жидкова, який запланований на 21 жовтня у Вінниці, то Збаращук говорить, що не збирається його відміняти і розповів, що у Юрмалі Україна мала гарну підтримку публіки.

Збаращук не привезе до Вінниці Лорак і Кобзона, а концерт Жидкова не відмінить - фото 2

На запитання журналістів, чи має все-таки бізнесмен власний список артистів, на яких накладено «табу» і яких він не привезе у Вінницю, Збаращук сказав:

«Є звичайно маса артистів, яких би я не возив, ті які в нас всередині країни відкрито віщають проти України, тих би я не віз», - і додав, що поки Кобзон і Ані Лорак не визначаться з своєю громадянською позицією, їх не привезе до Вінниці.

Відомо, що гендиректор «Вінницяконцерт» Олег Збаращук є продюсером гурту «ТіК», які не виступають в Росії, а дають концерти військовим в зоні АТО. Кілька років тому Збаращук повернувся до бізнесу з організації концертів у Вінниці, я якого починав. Зараз його компанія організовує 90% концертів, які проходять в місті.

Вінниця.info