15 квіт. 2015 10:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

87

0

Збільшення зарплати нардепів виявилось фейком

Збільшення зарплати нардепів виявилось фейком

 Гройсман переконує що це чутки


Збільшення зарплати нардепів виявилось фейком

 Новина, яка з’явилась в мережі 14 квітня про те, що нардепи втричі збільшили собі зарплатню стала топ-темою дня. Більшість українців в соцмережах обурювались, інші більш лояльно віднеслись до такої звістки, мовляв, як же в Києві прожити на 6,1 тис. гривень на місяць... Але вчора ввечері спікер Верховної Ради, Володимир Гройсман на своїй сторінці в соцмережі спростував інформацію про підвищення зарплатні в народних обранців.

«Сьогодні в соціальних мережах поширилася чутка про те, що зарплатня депутатів виросла аж у три рази. Хочу офіційно заявити – ніякого підвищення не було і я, як Голова Верховної Ради, жодного рішення про підвищення зарплатні депутатам у тих умовах, в яких зараз живе країна, не підпишу. Хочеться звернути увагу тих, хто розповсюджує ці чутки – не вигадуйте те, чого немає», - написав В. Гройсман у Facebook.

Про те що новина фейкова підтвердив і нардеп з Вінниччини Юрій Македон.

«Про зарплату депутатів!

Ніхто нічого не підвищував! Просто депутати приймають закони, які дуже не подобаються олігархам!!! І ті, організовують кампанії про ти нової ВР!

Правда переможе! Більшість депутатів - це нові люди, які ніколи на були в парламенті і не хочуть жити на зарплати у олігархів!

P.S. Якщо про збільшення правда, я готовий сьогодні, в лікарні, підписати постанову про скасування цієї дурні! Прийду на костилях і проголосую!!!! Бо це ненормально в наш час! Вибачте за слово - підвищення зарплати нардепам повне безглуздя!», - написав Ю. Македон на своїй сторінці в Facebook.

Але чи довго депутати втримаються від того щоб підняти собі зарплату?

ВИННИЦА.info