15 листоп. 2018 18:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

168

0

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї

 Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї 


Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї

 15 листопада у Вінниці голова політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко представив керівників Вінницької обласної та міської організацій партії та презентував Стратегію розвитку країни 2030, розроблену науковцями і фахівцями.

«Партія витримує гендерний баланс. Мені дуже приємно, що обласну і міську організації партії очолює дві чарівні жінки, які будуть розбудовувати команду і просувати ідеї партії», - почав Андрій Ніколаєнко.

Головою Вінницької обласної партійної організації є Лідія Діденко, яка має досвід керівництва медичною галуззю на рівні області, так як була очільницею департаменту охорони здоров’я ОДА. Керівником міського осередку партійної організації є журналістка, поетеса Анна Візнюк, яка має досвід державної служби.

«При всій повазі до тих представників Вінниці, які сьогодні працюють відомі на всю Україну – міністри, Прем’єр і Президент, який асоціюється з вашим регіоном, ми хочемо показати, що тут є інші люди, які по іншому орієнтовані до людей і громади. Одним із членів нашої команди, який співпрацює з нами є Олександр Чалий. Відомий фаховий дипломат, колишній заступник міністра закордонних справ, посол кількох країн. Він допомагає партії розбудовувати зовнішньоекономічний аспект. Ще є ряд людей з Вінниччини, якими я пишаюсь», - розповідає голова партійної організації.

Представники партії «Основа» під час зустрічі з журналістами презентували доктрину розвитку України до 2030 року, яку розробляли з науковцями, економістами і фахівцями інших галузей.

«Це громадянська платформа, що має он-лайн версію, де кожен економіст, кожен науковець може долучитись зі своїми пропозиціями, які будуть проаналізовані, обраховані і ними буде доповнюватись цей документ. Це візія сучасної і майбутньої України, яка може бути реалізована. Будь хто, хто вважає, що його професійний рівень знань дає можливість приймати участь, ми запрошуємо до цієї спільної роботи», - говорить А. Ніколаєнко.

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї

Для виході з кризи та розвитку України «Основа» пропонує взяти на озброєння досвід Кореї, де нульовий рівень толерантності до корупції та успішний досвід розбудови потужної економіки.

«Це аграрна держава, в шість разів менша України, яка за населенням тільки нещодавно нас обігнала є десятою економікою світу, не маючи природних ресурсів. Вони є лідером в суднобудуванні, напівпровідниках, біотехнологіях, косметичній галузі. В центрі будь-якої реформи в Кореї стоїть людина. Головне на що корейські домогосподарства витрачають свої гроші, це освіта. Сьогодні за рівнем розвитку людського капіталу Корея обігнала Сінгапур і вийшла на перше місце в світі. 6% ВВП вони інвестують в науку і технології.

Незважаючи на геополітичні інтереси всіх сусідів, як би не намагались посварити, їх національна еліта розуміє, що економічна перспектива лежить в об’єднанні двох Корей. Вона не слухає ні Китай, ні США, а проводить процес об’єднання з багаторічним своїм ворогом. Сьогодні Україна стала плацдармом зіткнення двох цивілізацій – західної і східної. Корейці зрозуміли, що тільки за рахунок власної потужної економіки і потужного суспільства вони можуть стати суб’єктними.

Україна має і може пройти цим шляхом і в питанні миру та об’єднання територій і в питанні економіки та реформуванні суспільства щодо відношення до корупції. Ці ті уроки, те що можуть Україну зберегти і розвинути», - говорить А. Ніколаєнко.

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 2 

Голова політичної партії Основа зазначає, що країною повинні керувати фахівці.

«В нашій команді є бізнесмени, лікарі, викладачі, аграрії, енергетики, представники харчової промисловості. Я сам є керівником компанії, яка займається видобутком титанової сировини. На підприємстві працює 600 людей. Зараз країні потрібна дієва команда, так звана «Дрім тім». Ми не ділимо, хто в якій партії був. Наприклад, в нас Житомирську організацію очолює людина, яка була в «Свободі» і вийшла з Свободи в 2014 році, коли партія була у владі. В нас є люди, які були в Партії Регіонів, Аграрній партії в Батьківщині і готові до нас переходити з партії Блок Петра Порошенка. Ми готові оцінювати не за партійною приналежністю, а за справами, які людина робила в своєму житті. В нас багато людей з Сильної України, які свого часу підтримали Сергія Тігіпка, а потім не захотіли залишатись в політиці, коли відбулось злиття з Партією Регіонів», - розповідає про формування партійних організацій Андрій Ніколаєнко.

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 3 

Голова обласної партійної організації Лідія Діденко переконана, що разом з однодумцями вони зможуть вирішити три основні проблеми в Україні.

«Переважна більшість людей сьогодні кажуть, що необхідно зробити три речі – зупинити війну, відродити економіку країни та зупинити виїзд людей з країни. Ці три речі я не знала як вирішити. Я знайшла відображення цих проблем і шляхи їх вирішення в партії «Основа» і хочу їх реалізувати у Вінницькій області за допомогою тих людей, яким це також болить, як і мені», - сказала Лідія Діденко.

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 4 

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 5 

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 6 

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 7 

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 8 

Жіноче керівництво «Основи» на Вінниччині та програма розвитку країни за прикладом Кореї - фото 9 

Вiнниця.info, фото прес-служби партії «Основа»