16 верес. 2014 11:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Економіка
0

40

0

Зі місяць вінничани заплатили «на армію» більше 4 мільйонів

Зі місяць вінничани заплатили «на армію» більше 4 мільйонів

Загалом з початку введення військового збору Вінниччина перерахувала до бюджету 7, 3 мільйона гривень


Зі місяць вінничани заплатили «на армію» більше 4 мільйонів

Вінницька область з початку вересня перерахувала на підтримку армії 4, 7 млн. гривень військового збору.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

За словами начальника управління оподаткування фізичних осіб фіскальної служби у Вінницькій області Олега Мартинюка, минулого місця, надходження від військового збору склали 7, 3 мільйона гривень.

Посадовець нагадує, що на весь період військової служби мобілізовані підприємці звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання звітності з податку на доходи фізичних осіб та єдиного податку. Підставою для такого звільнення є заява та копія військового квитка, які подаються громадянином до органу доходів і зборів за місцем податкової реєстрації протягом 10 днів після демобілізації.

Крім того, у Податковому кодексі з’явилася нова норма, згідно з якою суми грошової допомоги (у тому числі в натуральній формі), що надається фізичним особам або членам їхніх сімей (діти, дружина, батьки), військовослужбовцям, призваним на військову службу за призовом у зв'язку з мобілізацією, або компенсаційні виплати з бюджету в межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, не оподатковуються податком на доходи фізичних осіб.

ВИННИЦА.info


0
0