15 січ. 2018 11:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

163

0

Знайшли двох неповнолітніх дівчат, які зникли на Вінниччині

Знайшли двох неповнолітніх дівчат, які зникли на Вінниччині

 Знайшли двох неповнолітніх дівчат, які зникли на Вінниччині


Знайшли двох неповнолітніх дівчат, які зникли на Вінниччині

 14 січня  Вінницькі та Могилів-Подільські  правоохоронці повернули в домівки двох неповнолітніх дівчат, які пішли з дому до друзів, не попередивши рідних. Одну дівчину поліцейські знайшли на залізничному вокзалі у Жмеренці, а інша гостювала у товариша дома.

Про це Вiнниця.info повідомили у відділі комунікацій ГУ НП Вінниччини.

12 січня до працівників Вінницького відділу поліції звернулась місцева жителька, яка повідомила про зникнення 14-річної доньки. Зі слів жінки дівчина не повернулась додому з прогулянки.

За словами керівника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнецової, на пошуки дитини одразу ж було орієнтовано весь особовий склад вінницького відділу поліції. Як стало відомо поліцейським, дівчинка не вперше тікає з дому через непорозуміння з дорослими у сім’ї. Опитавши друзів зниклої, правоохоронці з’ясували, що неповнолітня може знаходитись у знайомого за місцем його проживання. Саме там і знайшли правоохоронці втікачку.

Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду про наслідки такої поведінки,  застерегли про недопущення подібних дій у майбутньому та передали матері.

Цього ж дня  працівники Могилів-Подільського  відділу поліції  повернули  батькам 15-річну жительку села Юрківці.  Дівчина 6 січня пішла на прогулянку але безслідно зникла і не відповідала на дзвінки рідних. З’ясувалось, що втікачка не вперше залишає  місце свого проживання.

Протягом кількох діб правоохоронці розшукували 15-річну та знайшли її у Жмеринці на залізничному вокзалі разом із її товаришем. Як пояснила неповнолітня, що матір недостатньо приділяє  їй увагу та часто сім’ї виникають конфлікти та непорозуміння.

Працівниками сектору ювенальної превенції  Могилів-Подільського відділу поліції провели профілактичну бесіду з дочкою та матір’ю щодо налагодження взаємовідносин у сім’ї.

Нагадаємо, що у Вінниці зник молодий чоловік, який вийшов з автобуса на автовокзалі.

Вiнниця.info