8 груд. 2017 10:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

43

0

Зустрічайте Новий рік здоровими: санаторій «Поділля» запрошує весело провести свята і забути про хвороби

Зустрічайте Новий рік здоровими: санаторій «Поділля» запрошує весело провести свята і забути про хвороби

 Зустрічайте Новий рік здоровими: санаторій «Поділля» запрошує весело провести свята і забути про хвороби


Зустрічайте Новий рік здоровими: санаторій «Поділля» запрошує весело провести свята і забути про хвороби

Новий рік вже зовсім близько, а ви все ще не вирішили, як і де його зустріти? Не хочеться провести цю ніч за переглядом новорічних телепередач і нарізанням салатів, а для далеких подорожей немає сил, ще й хронічні хвороби дають про себе знати? Мрієте відпочити всією сім’єю за доступними цінами? Тоді подаруйте собі справжнє свято у санаторії «Поділля». Це ідеальний варіант, щоб підлікуватися і весело провести свята – від Миколая до Водохреща. Засніжений ліс та комфортні умови залишать приємні спогади на цілий рік.

Санаторій «Поділля», що у місті Хмільник, підготував неймовірне новорічне шоу. Вишуканий банкетний стіл, запальний бенд «KOMPROMISS» з улюбленими хітами, бармен-шоу та справжня піраміда із шампанського. Танцювальний проект «Екстрім», веселі ігри та розваги від ведучого Вадима Буржуя. А ще «Шалена лабораторія», шоу мильних бульбашок, справжній Дід Мороз і Снігуронька.

Поспішайте забронювати місце за телефоном: (067) 23-23-415

Також на вас чекають комфортабельні номери, професійний персонал, якісне обслуговування та індивідуальний підхід до кожного гостя.

Не відкладайте своє здоров’я на потім. Зустрічайте новий рік здоровими. Не дарма ж кажуть «як зустрінеш, так і проведеш».

Лікування у вас аж ніяк не асоціюється із святом? Уважний персонал зруйнує цей стереотип. Ялинка, мандарини, подарунки – в асортименті. А ще корисні процедури, які допоможуть вам виглядати красиво і мати гарне самопочуття:

  • Радонолікування – цілющі ванни підвищують імунітет, мають протизапальну та протиалергічну дію, покращують стан судин. Допомагають позбутися сезонних загострень хронічних хвороб і навіть знижують ризик появи онкології.

  • Лікування захворювань хребта – радоновими ваннами, обгортуванням торфом, масажами.

  • Комплексне лікування захворювань суглобів – медикаментозне, масажами, торфом і радоновими ваннами.

  • Лікування судин - в основі терапії якого — радонолікування, а в якості додаткових заходів використовуються торфолікування, бальнео- і фізіотерапія.

  • Ультразвукову діагностику - ультразвук застосовується для лікування порушень суглобів, шкіри, внутрішніх органів, периферичної нервової системи, жіночої статевої сфери, очей, хвороб бронхолегеневої системи, включаючи туберкульоз. Крім того, ультразвук ефективно дробить камені в нирках, жовчному і сечовому міхурі.

  • Лікування бронхів та всіх захворювань органів дихання - бальнеотерапія, кліматотерапія, грязелікування, фізіотерапія, особливо корисно, радонові ванни.

  • Лікування ускладнень цукрового діабету - радонові ванни, що становлять основу лікування, зміцнюють практично всі системи організми і надзвичайно корисні в лікуванні хворих з порушеннями обміну речовин. Вони призначаються при цукровому діабеті, ожирінні, подагрі, гипертериоз і багатьох інших порушеннях функцій ендокринної системи.

Не ставте на терези вибору довгоочікуване свято і оздоровлення. Санаторій «Поділля» стане золотою серединою у ваших ваганнях.

Адреса санаторію «Поділля»:  вул. Курортна, 10, м. Хмільник Вінницької області, інд. 22000

Замовити путівку, забронювати номер, а також отримати кваліфіковану відповідь з усіх питань, які у Вас виникають, Ви можете в будь-який зручний для вас спосіб:

тел: +38 (04338) 2-44-31

тел. моб. (Київстар): (067) 23-23-415

тел. моб.(Life): (063) 68-55-053

тел. моб. (MTC): (095) 63-59-606

факс: +38 (04338) 2-31-02

title