26 лип. 2018 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

115

0

Зв’язок 4.5G від lifecell вже у Вінниці!

Зв’язок 4.5G від lifecell вже у Вінниці!

 Зв’язок 4.5G від lifecell вже у Вінниці!


Зв’язок 4.5G від lifecell вже у Вінниці!

 lifecell -  національний оператор, який покрив мережею 4.5G найбільшу кількість міст в Україні. Технологія вже доступна у 1000 населених пунктах України, серед яких і Вінниця. До кінця року компанія планує покрити якісним зв’язком в технології LTE півтори тисячі населених пунктів.

Щоб переконатись в нових можливостях, 28 липня у Вінниці на вулиці вул. Оводова, 20 з 12:00 до 20:00 години вінничани та гості міста зможуть взяти участь в промо-акції та випробувати 4.5G від lifecell. Учасникам організатори акції підготували унікальні пропозиції: 45 ГБ інтернет-трафіку в подарунок на 7 днів, 3 місяці безкоштовного користування музичним додатком fizy та 50 ГБ хмарного сховища lifebox на таким самий термін. Вінничани матимуть можливість відчути інші переваги від лідера нового покоління Інтернету 4.5G, побачити приклади цифрового майбутнього, придбати USIM-карту або замінити на неї свою стару SIM-карту lifecell.

Що таке 4.5G від lifecell?

Мережа 4.5G будується на базі технології стандарту LTE. Оскільки у світі вже є достатній досвід використання технології LTE – виробники обладнання в кілька етапів вже її удосконалили та створили LTE Advanced Pro, яку lifecell і розгорнув в Україні.

Різниця між 4G і 4.5G – це еволюція у розвитку цієї мережі. Тобто від тієї базової функції, яка була запланована під час 4G lifecell має додаткові можливості об’єднувати різні діапазони частот (наприклад 2 600 МГц і 1 800 МГц) в один канал для зв’язку.

4.5G від lifecell — це четверте покоління високошвидкісного мобільного, що забезпечує:

  • до 5 разів вищу швидкість завантаження (download),

  • до 10 разів вищу швидкість передачі даних (upload)

  • миттєву реакцію сайтів та додатків у порівнянні з 3G+

Для абонентів це означає вищу швидкість передачі даних, досвід користування найкращими діджитал сервісами, доступ до фінансових сервісів, перегляд HD-відео без затримок, можливість грати в онлайн-ігри будь-якої складності та більш зручну віддалену роботу. Поштовх до розвитку отримають сервіси IoT, M2M, Smart City, e-Government, m-Health, «розумний» будинок та ін.

Зв’язок 4.5G від lifecell вже у Вінниці!

Як підключити зв’язок 4.5G, щоб користуватись найшвидшим мобільним Інтернетом в Україні

Необхідно мати SIM-карту з підтримкою стандарту 4G/LTE (USIM-карта) та смартфон з підтримкою щонайменше 4G/LTE. Перевірити готовність смартфону та SIM-карти, можна набравши номер *455# й натиснувши кнопку виклику, зателефонувавши на номер 5433 (безкоштовно), у мобільному додатку My lifecell або на сайті https://4g.lifecell.ua.

Для зручності абонентів lifecell не встановлює окрему вартість трафіку 4.5G. Трафік 3G+ та 4.5G буде тарифікується однаково. Абоненти зможуть самостійно обирати, якою технологією користуватися в налаштуваннях свого смартфону.