18 лют. 2010 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

57

0

1 марта в Виннице состоится Студенческий бал

1 марта в Виннице состоится Студенческий бал

1 березня для студентів вищих навчальних закладів відбудеться Студентський бал.

 


1 марта в Виннице состоится Студенческий бал

1 березня для студентів вищих навчальних закладів відбудеться Студентський бал.

Про це ВІННИЦЯ.ІНФО повідомив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов.

За його словами, у Студентському балу візьмуть участь 50 пар, які будуть визначені шляхом голосування. Організацію свята взяла на себе Молодіжна Рада при міському голові.

«Вже третій рік поспіль з ініціативи міського голови Володимир Гройсмана у Вінниці проводяться Студентські бали. У них можуть взяти участь усі бажаючі. Але перед цим потрібно пройти відповідну процедуру. Спочатку необхідно заповнити анкету, в якій зазначити місце навчання, вік, прізвище та ім'я і надіслати за електронною адресою: [email protected]. А 24 лютого будуть оголошено результати інтернет-голосування. Тоді і стануть відомі імена ста щасливчиків, які потраплять на справжній бал», - зазначив Р.Анфілов.

Він додав, що ще однією умовою є суворий дрес-код. «Для дівчат - вечірні та бальні сукні, елегантні костюми та фраки - для їх супутників. За традицією, яка склалася у минулі роки, на свято будуть запрошені представники вінницьких мас-медіа, які обиратимуть серед юнаків та дівчат короля та королеву третього Студентського балу», - сказав Р.Анфілов.

Студентський бал проходитиме в готельно-ресторанному комплексі «Дубовий гай», куди його учасників доставлять безкоштовними автобусами. Бал складатиметься із двох частин: у першій - хлопці та дівчата зможуть відчути себе справжніми принцами та принцесами і потанцювати під класичну музику. У другій частині музичні колективи, запрошені на бал, розважатимуть його учасників сучасними піснями. Для гарного настрою проводитимуться різноманітні розважальні конкурси та ігри.

 


0
0