16 січ. 2020 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

164

0

10 днів, щоб врятувати життя: вінничанка просить допомогти зібрати кошти на лікування

10 днів, щоб врятувати життя: вінничанка просить допомогти зібрати кошти на лікування

Вінничанка Марина Ваталінська має прогресію онкологічного захворювання


10 днів, щоб врятувати життя: вінничанка просить допомогти зібрати кошти на лікування

Вінничанка Марина Ваталінська має прогресію онкологічного захворювання. Кілька років тому в неї діагностували рак молочної залози. Нині лікування більше не діє, оскільки організм адаптувався до ліків.

На своїй сторінці у Фейсбук Марина повідомила, що лікарі їй рекомендували хіміоімуннотерапію по протоколу Атезолизумаб (Тецентрик)+Nab-Паклітаксел (Абраксан). Загалом, це коштує 800 тисяч гривень. Жінка додала, що це лише один цикл, який складається з трьох щотижневих вливань.

«Ще у квітні місяці 2019 року лікарі запропонували мені зробити аналіз PD-L, який визначив, яке саме мені підходить лікування. Враховуючи позитивний результат, мені рекомендовано хіміоімуннотерапію по протоколу Атезолизумаб (Тецентрик)+Nab-Паклітаксел (Абраксан). Якщо Тецентрик в Україні доступний, за власні кошти. То, Наб-Паклітаксел ще не зареєстрований в Україні і щоб його прокапати, потрібно отримати дозвіл від МОЗ + придбавати його через закордонних кур'єрів за власні кошти», – йдеться в дописі вінничанки.

Марина має лише 10 днів, щоб зібрати хоча б половину суми, аби почати лікування, тому звернулася до небайдужих з проханням допомогти зібрати гроші на боротьбу з хворобою.

«Моє лікування коштує 800 тис грн! І це лише один цикл, який складається з трьох курсів щотижневих вливань. А тепер уявіть мій жах та мій відчай. Я просто не знаю, що робити. У мене є лише 10 днів, щоб зібрати хоча б половину суми, щоб почати лікування. Якщо я через два тижні не почну лікування, мій час втрачається. І з кожним днем мені буде ставати гірше, а наслідок цього ви самі розумієте, який. Я навіть думати про це боюся. Сьогодні мужньо все витерпіла, прийняла, але все ж таки здалась. Моє життя висить на волосинці. Таких ліків в державній закупівлі не має, лише за власні кошти. Звертаюсь до кожного не байдужого про допомогу. У мене залишилось дуже мало часу. Хвороба активно почне набирати обертів без лікування», – пише Марина.

Ті, хто хоче допомогти Марині одужати, можуть перерахувати кошти за наступними реквізитами:

Приват банк: 4149 4978 7182 2195

Monobank: 5375 4141 1052 2892

Ваталінська-Кушнір Марина Анатоліївна

10 днів, щоб врятувати життя: вінничанка просить допомогти зібрати кошти на лікування

Вінниця.info, фото зі сторінки Марини Ваталінської-Кушнір