16 черв. 2021 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

115

0

13-річного Андрія, якого збила п’яна кермувальниця у Вінниці, – виписали з лікарні

13-річного Андрія, якого збила п’яна кермувальниця у Вінниці, – виписали з лікарні

Cтало відомо, що Андрія Тарасюка виписали з лікарні. Але попереду в нього ще довгий шлях реабілітації.


 13-річного Андрія, якого збила п’яна кермувальниця у Вінниці, – виписали з лікарні

16 червня стало відомо, що Андрія Тарасюка, якого збила п’яна кермувальниця по вулиці Івана Богуна, - виписали з лікарні. Хлопець каже, що почувається добре, але попереду на нього чекає ще довгий шлях реабілітації.

Відеозвернення Андрія опублікували в Instagram спільноті blacklist_of_vinn.

«Доброго дня, мене вже виписали із лікарні. Але мене ще чекає декілька операцій. Дякую всім за підтримку», - сказав хлопець.

Нагадаємо, 24 травня, у Вінниці, по вулиці Івана Богуна сталася моторошна ДТП. Водійка автомобіля «Хавал» не впоралась із керуванням і виїхала на тротуар, де йшла дитина. Хлопчик із численними травмами потрапив до лікарні, а жінку доправили до наркодиспенсеру.


За висновком лікарів – водійка вела автомобіль у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму в 16 разів.

Постраждалий – 13-річний Андрій прийшов до тями лише наступного дня. Крім численних переломів та черепно-мозкової травми, хлопець отримав деформацію обличчя. Тоді родина хлопчика потребувала допомоги на його лікування.

26 травня Вінницький міський суд ухвалив застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів й визначив заставу у розмірі 181 600 гривень. Під час засідання мама дитини втрачала свідомість.

 13-річного Андрія, якого збила п’яна кермувальниця у Вінниці, – виписали з лікарні

27 травня, за підозрювану в справі резонансної ДТП у Вінниці, внаслідок якої було важко травмовано дитину, внесли відповідну заставу. 43-річну Наталію Дзісь відпустили з-під варти. Минулоріч жінка теж стала винуватицею ДТП та втекла з місця події. А ще, лікувалася від алкозалежності.

Коли сестра Андрія Тарасюка дізналась, що за обвинувачену в ДТП внесли заставу, дівчина написала в Instagram:

«Де справедливість? Чому мій брат має страждати в лікарні?. Йому боляче.. Все болить… А ця… на свободі».

Також Марина відмітила, що на лікування хлопця родина винуватиці ДТП дала 5 тисяч гривень, а 181 тисячу для внесення застави знайшли за пів дня.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, відео з мережі Інтернет та спільноти blacklist_of_vinn

title

title