30 берез. 2016 16:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

175

0

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди

 У Вінниці пройдуть Vinnitsa Fashion Days


13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди

 У Вінниці з 15 по 17 квітня на другому поверсі торгового центру «Кемпа» проходитимуть Дні моди. В рамках заходу 13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції луків.

Організатори заходу повідомили, що новинкою цьогорічних днів моди буде найбільший за всі роки подіум, сягає він близько  25 метрів.

Свої колекції на показі презентують такі дизайнери: Марина Ярославська, «TERENCHUK», Олександр Очеретний, Людмила Квєтна, Ольга Карпова, Катерина Подрєзова, Олена Шиян, Інна Лоік, Олена Соколова та Олена Сергеєва «DESS», Олег Кирилонко  «ОК де КО», Наталія Горбонос, «PANNA», Ірина Олонічєва «Квітка».

Дизайнер Світлана Теренчук розповіла про нову колекцію, яку представить вже в квітні в рамках Vinnitsa Fashion Days.

«В мене колекція буде відрізнятися тим, що за всі роки своєї творчості я не буду використовувати в колекції квіткові притни. Це будуть стримані речі, в стилі лофт, деякі анімалістичні напрямки в спокійній палітрі. Це блідо-рожеві, блідо-блакитні та контрастне поєднання чорного і білого. На показі також буде представлена інсталяція з картин, які зараз готую власноруч, це будуть пейзажі, натюрморти та все що пов’язане з водою. Кожну колекцію доповнюватимуть аксесуари від «Natago»», - каже дизайнер.

За словами організаторів вперше за історію індустрії моди у Вінниці була зареєстрована ГО «Асоціація дизайнерів Вінниці». В майбутньому асоціація буде працювати на розвиток модної індустрії міста. До цієї асоціації входять усі дизайнери, які беруть участь у Вінницьких днях моди, мають змогу долучитися і новачки в індустрії моди.

Під час Vinnytsia Fashion Days буде проходити благодійний збір коштів для Вінницького військового шпиталю. Біля подіума будуть облаштовані скриньки для збору коштів. 

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди 

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди - фото 2 

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди - фото 3 

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди - фото 4

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди - фото 5

13 вінницьких дизайнерів презентують свої колекції в рамках днів моди - фото 6

ВИННИЦА.info