28 листоп. 2019 16:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

222

0

14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок

14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок

З 14 грудня на Європейській площі почне свою роботу Новорічно-Різдвяний ярмарок


14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок

З 14 грудня у Вінниці, на Європейській площі почне свою роботу Новорічно-Різдвяний ярмарок. Традиційно, на площі встановлять ятки з сувенірами, подарунками, новорічними прикрасами та вуличною їжею. Також буде облаштована сцена, де виступатимуть творчі колективи міста та області та дитячі атракціони.

Відповідне рішення затвердив виконком Вінницької міськради 28 листопада.

«За планом, новорічний ярмарок у Вінниці розпочне свою роботу 14 грудня. Триватиме він до 14 січня. Перед початком ярмарку, як завжди, виставлять будиночки - ятки. Протягом місяця буде організовуватися культурно-масова програма на встановленій сцені. Там будуть відзначати новорічні і різдвяні свята. В тому числі, буде діяти новорічна торгівля. Мається на увазі – торгівля сувенірною продукцією. Також працюватиме вулична їжа», – розповів Вінниця.info Віктор Мазурик, заступник начальника відділу у справах молоді та туризму.

Нагадаємо, Вінницю почали готувати до новорічних святкувань. Наприкінці жовтня у Центральному парку вже почепили святкові ілюмінації – гірлянди та бурульки. Днями біля фонтану «Равлик», що на майдані Незалежності, почали будувати новорічне містечко. Тут мoнтують «Нoвoрічну майстерню», «Будинoчoк смакoликів» та «Нoвoрічну Резиденцію».

Раніше ми також писали, що цього року у Вінниці знову встановлять живу новорічну ялинку. Розташують її традиційно у Центральному парку культури та відпочинку. Для того, щоб змонтувати «зелену красуню», використають 321 дерево, висотою від одного до 8 метрів. Їх розмістять у металевий каркас.

14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок

14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок - фото 2

14 грудня на Європейській площі запрацює Новорічний ярмарок - фото 3

Вінниця.info