18 верес. 2018 12:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

67

0

1700 хасидів подорожували через Вінницю до Умані, щоб святкувати Новий рік

1700 хасидів подорожували через Вінницю до Умані, щоб святкувати Новий рік

 Готуючись до додаткової кількості авіапасажирів, Вінницькою митницею ДФС спільно із керівництвом аеропорту було вжито додаткові заходи для підвищення швидкості проходження митного контролю

 

1700 хасидів подорожували через Вінницю до Умані, щоб святкувати Новий рік

 Нещодавно в м.Умань Черкаської області іудеї з 22 країн світу зустріли 5779-й за власним літочисленням Новий рік. На святкування прибули майже 28 тисяч паломників-хасидів. Близько 1,7 тисячі з них скористалися послугами міжнародного пункту пропуску повітряного сполучення в аеропорту «Вінниця». Всього було передбачено 34 міжнародні авіарейси.

Про це повідомляє Вінницька митниця ДФС.

Готуючись до додаткової кількості авіапасажирів, Вінницькою митницею ДФС спільно із керівництвом аеропорту було вжито додаткові заходи для підвищення швидкості проходження митного контролю, зокрема, задіяні додаткові оперативні групи, до складу яких входили посадові особи митниці з різних підрозділів, в тому числі кінологічні команди.

«Загалом завдяки чіткій координації дій та злагодженій співпраці органів місцевої влади, обласних правоохоронних органів, митниці ДФС, КП «Аеропорт Вінниця» та перевізників області обслуговування рейсів з прочанами-хасидами відбулося на достойному рівні», - зазначають в митниці. 

Раніше ми писали, що з 5 до 11 вересня аеропорт «Вінниця» приймає паломників з Ізраїлю, які щороку приїжджають на єврейський Новий рік – Рош Ха-Шана. 

Вінниця.info