26 трав. 2020 10:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

149

0

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

Протягом кількох місяців дівчина боролася з власними вадами та обставинами, які склалися в неї з дитинства, аби досягти цього результату


19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

В лютому на «Новому каналі» стартував 4 сезон реаліті-шоу «Від пацанки до панянки», в якому беруть участь молоді жінки, які з дитинства опинились в неблагополучному соціальному середовищі. Протягом кількох місяців дівчата намагалися перебороти свої вади, складні обставини, з якими зіткнулися з дитинства, та змінити себе і своє життя. Серед учасниць була і дівчина з Вінниці – 19-річна Євгенія Мазур, яка мала прізвисько «Батюшка». Її батько, який в 90-х був «злодієм в законі», помер від передозування, а мати поїхала до Польщі. Зрештою, дівчину виховували бабуся з дідусем, які теж померли. На першу зустріч з іншими учасницями вона прийшла з вазоном коноплі. Але саме вона стала однією з чотирьох дівчат, які впродовж місяців наполегливо працювали над собою і змогли дійти до фіналу. І саме вона стала переможницею чергового сезону «Від пацанки до панянки».

Відео з фіналу опублікувала директорка «Школи леді» проекту Тетяна Мокріді на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Відбувся фінал проекту «Від пацанки до панянки», сезон -4. Переможницею стала моя землячка з Вінниці Євгенія Мазур. Чому я погодилась на цей проект? Чи потрібні такі реаліті на телебаченні? Слухайте відео», – зазначила вона в своєму дописі.

Свою промову жінка, яка в минулому займалася політичними PR-технологіями та була членкинею Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а тепер – стала директоркою «Школи леді» на проекті, почала зі звернення до дівчат.

«Знаєте, кожна людина, яка береться за якусь справу, ставить собі природнє питання: «Навіщо мені це?». Ви ставили таке питання, коли йшли на проект. Не повірите, таке питання мучило й мене. І я погодилась. І я прожила чотири емоційних місяці. Знаєте, що з’ясувалось? Не тільки ви стали сильнішими. Я стала сильнішою. Я знаю, що можна вирости в достатку і любові, а зламатися на порозі дорослого життя. А можна виховуватись в інтернаті в злиднях. І домогтися всього. Вдень нашого знайомства ви всі були загублені. І наше завдання було – допомогти вам знайти себе», – звернулася Тетяна Мокріді до конкурсанток під час фінального випуску проекту.

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

«Абсолютно щиро, я боялась виходити з власної зони комфорту, побачити життя, від якого мені стане моторошно. Я усвідомила, що цих проблем дуже багато в суспільстві. Все залежить від сили духу, від сили характеру. І мені дуже хотілося б, щоб вони це засвоїли. І не робили своїх старих помилок. І, не дай Боже, не бралися за старе», – розповіла наставниця проекту в окремому інтерв’ю.

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»  - фото 2

«Так зворушливо. І взагалі, кожне слово викликало теплі емоції», – каже переможниця 4-го сезону, Євгенія Мазур.

«Женєчка, Ви прийшли до нас грубою та мовчазною, а дійшли до фіналу сентиментальною красунею, яка ллє сльози з будь-якого приводу. Ви здатні вести за собою і бути справедливою», – звернулася Тетяна Мокріді до переможниці.

«Мені не соромно анітрохи за свої сльози. Це щиро. І навіть, якщо дівчата вважають навпаки, це їх особисті проблеми. Мій шлях буде наповнений красивими, світлими та добрими емоціями. Взагалі, я просто буду «кайфувати» від життя «на тверезу». Я вже навчилася це робити», – підкреслила Женя.

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»  - фото 3

19-річна вінничанка стала переможницею реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»  - фото 4


Вінниця.info, відео – з фейсбук-сторінки Тетяни Мокріді

title