7 берез. 2010 15:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

30

0

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж

У Вінниці відбувся культурно – мистецький проект RE:Візія «Моє життя у червоному», який тривав з 20 лютого по 7 березня у вигляді окремих тематичних заходів, що супроводжувався форумом молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя. Авангард. Класика. Джаз» Слухай українське!


2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж

У Вінниці відбувся культурно – мистецький проект RE:Візія «Моє життя у червоному», який тривав з 20 лютого по 7 березня у вигляді окремих тематичних заходів, що супроводжувався форумом молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя. Авангард. Класика. Джаз» Слухай українське!

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж 

Як передає ВІННИЦЯ.info, перший захід, який відбувся в рамках проекту став показ колекції «Фраєрочка at home» від Людмили Бушинської в галереї «ІнтерШик».

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 2

В Європі вже давно існує таке поняття як «культура домашнього одягу», сьогодні воно актуальне і в Україні.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 3

Огранізатори показу переконані, що новинки домашньої техніки значно полегшують побут, залишаються у минулому фартухи і халати.

 

У колекції «Фраєрочка at home» представлені жіночні трикотажні комплекти, що складаються з декількох елементів домашнього одягу - тунік, блуз, брюк, лосин, майок, шортів і спідничок-балонів. Втіленням активності, здоров'я і стильного комфорту є оксамитові і шовкові спортивні костюми, в яких можна ходити не лише вдома, але і на вулиці.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 4 

Також під час показу були представлені романтичні і спокусливі пеньюари, сорочки, мереживні трусики. Також одягом для дому є багато оздоблена мереживом блуза, плаття-халати з трикотажу і оксамиту, витончений корсет.

 2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 5

 2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 6

Родзинка колекції – поєднання сучасних фасонів з елементами малюнка і декору в традиційному українському стилі. Більшість моделей виконані у червоному кольорі.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 7

Також цього дня в залі обласної філармонії відбувся виступ вокального секстету «JazzEx» (Київ), який є лауреатом міжнародних конкурсів вокальних колективів у Фінляндії ("Tamperen Savel", 1999, I премія), Польщі ("Miedzyzdrojе-2000", Золотий диплом) та Австрії ("Vocal Total", 2001, II премія).

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 8 

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 9

Другим заходом у рамках проекту стала виставка «Поцілунки» та показ колекції «Фатальна жінка», який у залі обласного краєзнавчого музею доповнив вечір духовної музики у виконанні міського академічного камерного хору «Вінниця» (Вінниця).

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 10

Під час виставки «Поцілунок» можна було побачити найбільшу колекцію губ – намальованих, виліплених, вишитих, склеєних.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 11

Також можливим було залишити свій особистий поцілунок на полотні, папері, одязі, серветці, одним словом – де заманеться.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 12

Ідеєю колекції «Фатальна жінка» стали яскраво-червоні губи, які завжди привертають особливу увагу. Адже червоний колір - це любов, це пристрасть, бажання і секс. Головне в цьому не перестаратися, і виглядати шикарно та пристрасно. Наприклад - як відомі нам зірки кіно і музики: Моніка Беллучі, Пенелопа Круз, Діта Фон Тіз, Гвен Стефані та інші.

Організатори філософією колекції «Фатальна жінка» називають Жінку, яка йде по життю легко і впевнено, вона знає як завоювати чоловічі серця!

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 13 

Колекцію від провідних дизайнерів України: «Фатальна жінка» продемострував бутік Fashion week by Ольга Правдюк.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 14

Родзинкою показу стали червоні губи і червоні нігті - стиль чарівної Мерилін Монро.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 15

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 16

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 17

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 18

Закриттям виставки «Поцілунки» став вечір присвячений творчості композитора Джона Кейджа.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 19

 

Третім заходом став благодійний проект для дітей «Хоробрий червоний капелюшок» та творчий вечір композитора Володимира Губи (Київ), який є одним із представників нонконформістської генерації сучасної української музики. Також відбулась презентація його нового альбому за участі юних солістів.

 2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 20

Четвертим заходом став вечір танго «Неприборкані ігри фламенко» за участі Анатолія Шевченка (гітара) та презентація його скандальновідомої картини «Рік Бика».

Учасників заходу також мали можливість взяти майстер-класи від Олександри Миц за участі ансамблю перкусіонистів. О.Миц виконавиця, хореограф-постановник в стилі "нео-реалізм-фламенко", впродовж 7 років відвідувала Іспанію, де навчалася цьому напряму у провідних майстрів танцю фламенко. Вона також є засновником студії танцю і шоу-балету нео-реалізм-фламенко "Suspiro".

 2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 21

П’ятим заходом стала вечірка «Азія – party».

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 22

Під час якої була представлена циркова програма, фотовиставка, суші-шоу, чайна церемонія та японські мистецтва.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 23

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 24

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 25

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 26

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 27

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 28

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 29

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 30

Закриттям проекту «Моє життя в червоному» було проведення розіграшу головного призу – поїздки на двох до Кракова (Республіка Польща) та аукціони.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 31 

Як повідомила ВІННИЦЯ.info автор ідеї проекту RE:Візія «Моє життя у червоному», заслужена артистка України Ірина Френкель порадувало те, що інтерес до проекту був високим. «Це був експериментальний проект – на скільки Вінниця зможе прийняти новий вид відпочинку, не стандартний вид, коли йде злиття кулінарного мистецтва, моди, живопису і т.д», - розповіла вона.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 32

І Френкель зазначила, що вони й самі боялись реакції на відповідне поєднання. «Таке поєднання відбулось вперше і ми задоволені з того, як люди відреагували на той продукт, який ми їм запропонували», - сказала заслужена артистка України.

На запитання стосовно походження ідеї проекту RE:Візія «Моє життя у червоному», І.Френкель відповіла, що такі вечори відпочинку характерні для Європи. «У Варшаві я була на подібному заході – єдине, там усе було в чорно-сірих тонах і на мене це справило депресивне враження і тоді я замислилась: люди спілкуються, пробують себе у різни видах мистецтва, але чого чорний, сірий? Після цього, я розповіла у Вінниці те, що я бачила і сказала, що мені б хотілось подарувати якійсь позитив – я позитив бачу у червоному, і «життя в червоному» мені хотілося б презентувати у Вінниці, об’єднавши усе мислиме й не мислиме. І мене підтримали. Так народився проект RE:Візія», - розповіла вона. За словами І.Френкель, підготовка проекту тривала протягом півроку.

2 недели Винница жила в Красной RE:Визии. ФОТОрепортаж - фото 33 

Стосовно планів на майбутнє заслужена артистка України підкреслила, що «ми будемо переосмислювати бачення на ті або інші речі проекту, що відбувся». «Цього року тема «Моє життя в червоному» закінчилася й на наступний рік ми вже сплануємо що буде. Навряд чи, ми виберемо колір, швидше за все будемо вибирати яке-небудь, можливо соціальне явище, що є в нашому житті й спробуємо його розглянути крізь призму мистецтва», - додала І.Френкель.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0