22 черв. 2020 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

88

0

2 роки в’язниці призначили жінці, яка жорстоко побила 6-річного хлопчика

2 роки в’язниці призначили жінці, яка жорстоко побила 6-річного хлопчика

Спочатку у побітті дитини підозрювали батька


2 роки в’язниці призначили жінці, яка жорстоко побила 6-річного хлопчика

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області призначив покарання на 2 роки в’язниці жінка, яка жорстоко побила свого 6-річного пасинка. Сталося це в січні минулого року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

В січні 2019 року люди електричці пасажири побачили малолітнього хлопчика на лиці якого живого місця не було. Дитину з численними травмами і гематомами спершу доставити в Козятинську районну лікарню, потім – у Вінницьку дитячу обласну. Спочатку поліція підозрювала у побитті малого батька. Але згодом затримала мачуху 6-річного хлопчика, якого доставили в лікарню з численними забоями.

Як з’ясувалося, 25 січня батько залишив свого малолітнього сина Івана у співмешканки в с. Велике Козятинського району, а сам поїхав у Липовецький район до своїх батьків за продуктами харчування та дитячим одягом. Повернувшись додому, він побачив, що син побитий. Батько вирішив, що самостійно надасть дитині допомогу. Наступного дня, 26 січня, він, разом із співмешканкою та малолітнім сином, поїхали приміським потягом на роботу.

Слідством установлено, що шестирічного пасинка так систематично катувала шляхом нанесення побоїв, його мачуха. Від такої «любові» хлопчик отримав численні тілесні ушкодження, у тому числі і середньої тяжкості.

Враховуючи високу суспільну небезпеку вчиненого злочину, працівники прокуратури Вінницької області орієнтували суд на призначення жінці покарання у виді реального позбавлення волі.

Вироком Козятинського міськрайонного суду Вінницької області обвинувачену засуджено на 2 роки позбавлення волі. Вінницький апеляційний суд залишив вирок міськрайонного суду без змін, а апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченої, в якій сторона захисту просила звільнити жінку від відбування покарання з випробуванням – без задоволення.

2 роки в’язниці призначили жінці, яка жорстоко побила 6-річного хлопчика

Вінниця.info