18 лип. 2019 09:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

110

0

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років

За кілька днів Україна обиратиме новий парламент. Це не просто вибори. Це наше майбутнє на наступні 5 років, яке ми самі обиратимемо 21 липня.


21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років

За кілька днів Україна обиратиме новий парламент. Це не просто вибори. Це наше майбутнє на наступні 5 років, яке ми самі обиратимемо 21 липня.

Ми 45 мільйонна країна в центрі Європи. У нас великий потенціал для розвитку. Ми духовно і морально багата країна. Чому тоді успіхи такі повільні, спитаєте ви?!

Відповідь проста: відсутня спадкоємність влади. Як тільки країна починає розвиватися, отримують реванш ті, кому потрібно до влади, щоб вирішувати свою кон’юнктурні інтереси і нічого не робити для виборців, яким ще вчора обіцяли «золоті гори».

2014 рік був початком нашої боротьби за власну державу, початком змін, які потрібно було зробити для того, щоб Україна була по-справжньому сильною. Зміни не давалися легко, і сьогодні ще далеко не всі громадяни України можуть відчути, що вони відбулися.

На потрібно позбутися комплексу меншовартості, відчуття того, що в нас не вийде. Я переконаний, разом нам усе вдасться. Ми зможемо побудувати сильну державу, але можемо зробити це лише разом.

21 липня запрошую усіх прийти на виборчу дільницю і проголосувати серцем за майбутнє наших дітей. Ми обиратимемо розвиток України на наступні п’ять років. Від нашого голосу залежить рухатиметься країна дальше, чи піде іншим шляхом -шляхом згортання розпочатих реформ та політичної помсти. Наші діти не заслуговують на те, щоб ми своїм голосом змарнували наступні 5 років.

Розраховую на Вашу підтримку, вірю у нашу спільну перемогу, в перемогу над популізмом.

З великою повагою до кожного
Володимир Кістіон
Кандидат у депутати Верховної Ради України у одномандатному виборчому окрузі №11.

ОБИРАЙТЕ ТИХ, ХТО НЕ НА СЛОВАХ, А НА КОНКРЕТНИХ СПРАВАХ ДОВІВ СВОЮ ВІДДАНІСТЬ ВІННИЧАНАМ

Віктор Бронюк, музикант

Україні потрібні люди з досвідом. Не ті, хто вміє красиво говорити, а вміє добре робити. Це про наших Володимирів – Гройсмана і Кістіона. Ці люди не на словах, а на конкретних справах продемонстрували служіння інтересам українців, вінничан перш за все. Щоб Вінниця і область розвивалися дальше – в новому парламенті мають бути люди, які ставлять інтереси людей вище за свої політичні інтереси. Я голосуватиму за Українську стратегію Гройсмана та Володимира Кістіона як депутата мого округу №11. Закликаю і Вас обрати тих, хто наступні 5 років по-справжньому дбатиме про нас.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років

ЮЛІЯ ВОТЧЕР, волонтерка

Знаю Володимира Кістіона досить давно. Приємно бачити, що з роками, із зміною посад, він не віддаляється від людей, а, як і раніше, легко йде на контакт, завждипрагне допомогти.

Коли став працювати у Кабміні, у мене, як у воєнного волонтера, виникла одна проблема і я не вагаючись набрала його номер телефона. Не знаю чи він мене пам'ятав, чи це у нього правилах бути завжди доступним і готовим простягти руку допомоги, - питання, яке потребувало швидкого вирішення, було закрите.

З досвіду знаю наскільки важливо мати поруч надійну людину, яка знає потреби, проблеми, мрії містян і зможе гідно представлятинаші інтереси у Верховній Раді.

Людина варта довіри вінничан! Людина, за яку не буде соромно! 21 липня - визначальний день для нас усіх. Як вінничанка, як волонтер, як жінка, мама і бабця, закликаю всіх підтримати кандидата до Верховної ради Володимира Кістіона!

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 2

АНДРІЙ ДРУЧИНСЬКИЙ, громадський активіст

Я живу у Вінниці вже понад 20 років. Я бачив місто в різні періоди.І я бачу як місто розвинулося завдяки команді Володимира Гройсмана. Всі ініціативи громадськості радо підтримувалися. Такі проекти як «Школа, доступна для всіх» та впорядкування парку «Дружби народів» особисто координувалися Володимиром Кістіоном. Це господарник, який вміє і знає як робити. Вміє почути думку людей і допомогти її втілити у життя.Тому я буду голосувати за Кістіона.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 3

СВІТЛАНА ЯРОВА, депутатка міської ради

Володимир Кістіон ніколи не був публічною особою. Але хто мав нагоду з ним пересікатись на роботі чи в житті, знає скільки всього він зробив для Вінниці, як багато зусиль доклав для розвитку України у статусі Віце-прем’єр-міністра.

Мені як депутатці міської ради у спадок дісталася робота професійної команди, якісно напрацьовані механізми, які зробили Вінницю найкомфортнішим містом для проживання. Професіоналізм. Націленість на результат. Ефективність. Це ті три якості за які я, як вінничанка, буду голосувати на парламентських виборах. І це все про Володимира Кістіона.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 4

Антоніна Іващук, депутатка міської ради

З Володимиром Кістіоном я працювала особисто. Його слова ніколи не розходяться зі справами – якщо сказав, обов’язково зробив. Вінничани гордитимуться таким представником у новому парламенті. Реформи, започатковані командою Володимира Гройсмана, мають продовжуватися. Україна має розвиватися дальше.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 5

Олександр Мельник, голова районної федерації футболу

Володимир Кістіон багато років є частиною команди Володимира Гройсмана, де немає місяця для тих, хто не дотримується слова чи працює халатно. Всі, хто працює з нашим прем’єр-міністром добре знають, яка він вимоглива людина. Тому те, що Кістіон є його правою рукаю, говорить про багато. Я буду голосувати за них обох і вас закликаю.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 6

Наталія Ануфрієва, вчитель

Я працюю в сфері освіти і хочу, щоб реформа, започаткована Урядом Гройсмана мала продовження. Нова українська школа подобається батькам. Таких людей варто підтримати у виборі балотуватися до нового парламенту. Адже вони будуть відстоювати право наших дітей на якісну освіту.

21 липня не просто вибори. Своїм голосом ми обираємо наше майбутнє на наступні 5 років - фото 7